Πολύ καλή προσπάθεια έκανε η Εθνική στη φιλική ήττα ενάντια στην πολύ ισχυρή Σερβία, με τον Βασίλη Σπανούλη να μην κρύβει την ικανοποίησή του.
Παράλληλα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ομοσπονδιακός προπονητής ξεκαθάρισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια, όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος.
Διαβάστε επίσης...
«Παίξαμε πάρα πολύ καλά για μεγάλο διάστημα του αγώνα, τα παιδιά έδειξαν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Παίξαμε με το φαβορί για το χρυσό, μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σερβία, που είχε μια απουσία μόνο, του Μίτσιτς. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, θέλουμε πολλή δουλειά. Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε, αλλά είμαστε θετικοί, μου αρέσει η διάθεση της ομάδας.
Δεν ξέρουμε αν θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Πιστεύω πως μετά και το αυριανό φιλικό να δούμε πώς θα προχωρήσουμε, αν συνεχίσουμε έτσι ή αν κάποια παιδιά δεν συνεχίσουν μαζί μας», δήλωσε ο Σπανούλης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο