FIBA: Στην τελική ευθεία για το Eurobasket είναι οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μιας και απομένουν λιγότερες από 10 ημέρες από το τζάμπολ της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένο για τις 27 Αυγούστου.
Μάλιστα την Δευτέρα (18/8) η παγκόσμια Συνομοσπονδία ανακοίνωσε τα ανανεωμένα power rankings με την Ελλάδα να έχει πέσει δύο θέσεις, από την προηγούμενη φορά, όντας στην όγδοη θέση.
Διαβάστε επίσης...
Όπως είναι αντιληπτό ρόλο στη νέα κατάταξη της FIBA διαδραμάτισαν τα φιλικά των ομάδων, στα οποία η Εθνική μετράει δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει, ενώ η τριάδα παρέμεινε άθικτη, με τις Σερβία, Γερμανία και Γαλλία να παρουσιάζονται από την ομοσπονδία ως τα φαβορί για τον τίτλο.
UPDATE
Thoughts on the latest #EuroBasket Power Rankings, powered by @LiveSmart?
Full Rankings: https://t.co/1uiU9KNoeB pic.twitter.com/xym8V4L1Az — FIBA EuroBasket (@EuroBasket) August 18, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο