Η Εθνική νίκησε την Ισπανία, έχει ανοικτό δρόμο για να φτάσει έως και τα ημιτελικά του Eurobasket, όμως ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία και το πώς αντιμετωπίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της «γαλανόλευκης» έκανε και μια σύγκριση με τον αριθμό των βολών που κερδίζει ο Λούκα Ντόντσιτς σε σχέση με τον Greek Freak.
Διαβάστε επίσης...

«Πρέπει να συγχαρώ την ομάδα για ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που έχει παίξει η Ελλάδα. Ήταν απίστευτο. Δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα, ακόμη και όταν πέρασε μπροστά η Ισπανία. Είναι απλά μία νίκη που μας δίνει την πρώτη θέση και τίποτα περισσότερο. Ακόμα μία φορά βλέπω κόντρα στην Ισπανία διαφορά στις βολές. Πρέπει να δω ξανά το παιχνίδι. 37-19 οι βολές. Δεν μπορεί ο Λούκα (Ντόντσιτς) και άλλοι παίκτες να παίρνουν 20-22 βολές το παιχνίδι και ο Γιάννης κάθε φορά να ικετεύει να πάρει φάουλ. Του έγινε αντιαθλητικό φάουλ τουλάχιστον δύο φορές και ξέρετε ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι με τα ίδια κριτήρια. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον Λούκα, τον Γιόκιτς, τον Μάρκανεν, τον Γιάννη με τα ίδια κριτήρια. Οι 12 βολές είναι λίγες για τον Γιάννη, θα μπορούσε να έχει άλλες 10 σίγουρα.
Έχουμε μία ομάδα που σεβόμαστε όλους. Σέβομαι πολύ τον Σκαριόλο και την Εθνική Ισπανίας, που πέτυχαν εκπληκτικά πράγματα τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά πρέπει να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου και το παιχνίδι και να πω την αλήθεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και την Ισπανία. Τα καλύτερα για τον κόουτς Σκαριόλo», είπε ο Σπανούλης.