Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος στη νίκη της Εθνικής επί της Λιθουανίας, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι δεν επηρεάστηκαν διόλου οι διεθνείς από τη «θερμή» ατμόσφαιρα των Λιθουανών οπαδών στις εξέδρες.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι κόντρα στην Τουρκία θα πρέπει η «επίσημη αγαπημένη» να έχει την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος, προκειμένου να φτάσει και στον τελικό του Eurobasket.
Διαβάστε επίσης...
«Ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πεινασμένοι, που δεν καταλαβαίναμε καθόλου τους 10.000 Λιθουανούς στο γήπεδo. Ήμασταν όλοι έτοιμοι στο παρκέ για να αρπάξουμε μια μπάλα. Είχαμε πει να βγάλουμε τον Βαλαντσιούνας από το παιχνίδι του. Ξέραμε ότι θα παίξουν πολύ δυνατά και θέλαμε να το κάνουμε πρώτα εμείς αυτό για να τους βγάλουμε από το παιχνίδι τους.
Είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας και θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Η Τουρκία παίζει ένα εκπληκτικό μπάσκετ. Θα είναι ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος», ανέφερε ο Τολιόπουλος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο