Facebook Pixel Με αυτόν τρέλανε το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2016-02-26 11:22:00

Με αυτόν τρέλανε το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος!

Με αυτόν τρέλανε το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος!

Μπορεί να έγινε ένας μικρός χαμός για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μπορεί να "σείστηκε" ένα ολόκληρο γήπεδο στην είσοδο του Διαμαντίδη, αλλά ένας συγκεκριμένος προκάλεσε πάταγο και τρέλανε τους οπαδούς του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ανανεωμένος με τις προσθήκες των Χέινς, Ουίλιαμς και Χάντερ και δείχνει πως σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα εμφανίζεται βελτιωμένος, παίρνοντας πολλά στοιχεία από τους νέους παίκτες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέτυχε κίνηση ματ με την απόκτηση των δύο πρώτων, ενώ περιμένουμε να δούμε και τον Χάντερ που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί.

Ο Χέινς δείχνει σοβαρός και σταδιακά θα παίρνει πρωτοβουλίες, ξεκουράζοντας τους Καλάθη και Διαμαντίδη, ενώ ο Έλιοτ Ουίλιαμς μοιάζει να είναι το "λαβράκι" του προέδρου των Πράσινων.

O 27χρονος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στην χθεσινή νίκη επί της Φενέρ με 76-71, έχοντας 14 πόντους, με εντυπωσιακά καρφώματα, αλλά και κάποια πολύ δύσκολα καλάθια και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία.

Ο Ουίλιαμς πώρωσε ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ με την ενέργεια, τις εκφράσεις και τους πανηγυρισμούς του μετά από κάθε καλάθι και είναι σίγουρο πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα αργήσει να μπει για τα καλά στην καρδιά των φίλων της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags