Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο «αναστημένος», οι δύο άσοι του Σφαιρόπουλου και η «απάντηση» του Παπανικολάου
Μπάσκετ
| 2017-10-12 23:13:00

Ο «αναστημένος», οι δύο άσοι του Σφαιρόπουλου και η «απάντηση» του Παπανικολάου

Sportdog Team
Ο «αναστημένος», οι δύο άσοι του Σφαιρόπουλου και η «απάντηση» του Παπανικολάου

Ποια ήταν τα κλειδιά της νίκης του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και γιατί η συνέχεια προμηνύεται καλύτερη.

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε περίφημα απέναντι στην Μπασκόνια και ξεκίνησε με το δεξί στη φετινή Ευρωλίγκα, όπου και πάλι έχει στόχο φυσικά να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης.

Πήρε τη νίκη, τι κι αν είχε πολλά πράγματα απέναντί του. Το βασικό έχει να κάνει με την απουσία του Ρόμπερτς και του Σπανούλη. Οι πονοκέφαλοι έγιναν περισσότεροι πριν από το τζάμπολ, όταν χτύπησε ο Τιλί και έμεινε στον πάγκο. Συν τοις άλλοις οι Πειραιώτες προέρχονταν από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έπαιζαν όχι στο ΣΕΦ, αλλά στο Ηράκλειο.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός πήρε τη πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα και μάλιστα εύκολα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη, που έπαιξε και για τον τραυματία Κιμ Τιλί.

Ο Έλληνας άσος, παρότι εδώ και καιρό εμφανίζεται πολύ κουρασμένος, στο Ηράκλειο θύμισε τον παλιό καλό «Πριντ», ο οποίος δεν έχει αντίπαλο και φάνηκε... αναστημένος σε σχέση με το τέλος της περασμένης σεζόν.
 

Ωστόσο, οι δύο άσοι στο μανίκι του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: ο Αγραβάνης, που δεν είχε παίξει καθόλου με τους «πράσινους» και ο Παπανικολάου, τον οποίο είχε διώξει μέσα στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του και έδωσε τις απαντήσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικά ο Αγραβάνης κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό, όταν ακόμη η Μπασκόνια ήταν απειλητική. Και τον κράτησε με το πάθος του, αλλά και με την αποδοτικότητά του στο επιθετικό κομμάτι.

Στους Πειραιώτες με τη νίκη επέρχεται πλέον η ηρεμία και τα χαμόγελα θα γίνουν ακόμη περισσότερα, όταν επιστρέψουν ο Σπανούλης με τον Ρόμπερτς, κάτι, που δεν θα αργήσει να γίνει. Οι δύο αυτοί παίκτες αναμένεται να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags