Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε τις τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, ενώ η τουρκική ομάδα δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.
Στην αρχή της αναμέτρησης οι δύο ομάδες δεν έπαιζαν άμυνα, με αποτέλεσμα στα πρώτα 3 και 30 να έχουν μπει συνολικά 23 πόντοι (12-11). Ο Οθέλο Χάντερ με το που μπήκε στο παιχνίδι έδωσε λύσεις στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με καλάθι και φάουλ έδωσε “αέρα” πέντε πόντων στην ομάδα του (17-22). Οι Τούρκοι δεν άφησαν τη “ρωσική αρκούδα” να ξεφύγει στο σκορ και μείωσε άμεσα στον 1 πόντο (26-27).
To ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έπαιρνε μικρές διαφορές 4-5 πόντων (29-33), αλλά η τουρκική ομάδα έβρισκε τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς (34-36). Με μπροστάρη τον Κλάιμπερν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε με σερί 6-0 να προηγηθεί με 42-34, ενώ στη συνέχεια πήρε και διψήφια διαφορά για πρώτη φορά (38-48). Ο Ροντρίγκεζ σ΄ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και με 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο έβαλε μπροστά τους Ρώσους με 11 πόντους (43-54).
Η Αναντολού Εφές πίεζε, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κράταγε σταθερά τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους (49-60), ενώ μάλιστα κατάφερε να την “εκτοξεύσει” στους 15 (52-67). Οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να πλησιάσουν με τίποτα στο σκορ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 13 με καλάθι του Σιμόν (60-73).
H Εφές στην αρχή της τέταρτης περιόδου κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 10 πόντους (67-77) ύστερα από πολύ ώρα, αλλά η ΤΣΣΚΑ με ακόμη ένα καλάθι του Κλάιμπερν ανέβασε τη διαφορά στους 16 (72-86). H “ρωσική αρκούδα” δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μέχρι το τέλος το προβάδισμα της και έφτασε στην τρίτη της νίκη (80-98).
Τα δεκάλεπτα: 26-27, 43-54, 60-73, 80-98
Πηγή: ebasket.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο