Facebook Pixel Sportdog.gr | Μας τρέλανε - Απίθανη ατάκα Παππά ενόψει Ζαλγκίρις!
Μπάσκετ
| 2018-10-25 23:42:00

Μας τρέλανε - Απίθανη ατάκα Παππά ενόψει Ζαλγκίρις!

Sportdog Team
Μας τρέλανε - Απίθανη ατάκα Παππά ενόψει Ζαλγκίρις!

Φοβερός ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Παππάς είναι γνωστός για τις τρομερές ατάκες που "πετά" κατά καιρούς και το ίδιο έκανε στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις την Παρασκευή.

Ο Έλληνας γκαρντ ρωτήθηκε για το σερί καλών εμφανίσεων που πραγματοποιεί κόντρα στην ομάδα της Λιθουανίας και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια "Α, ναι, μπράβο μου. Δεν το ήξερα"!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη όπως πέρσι, παρότι έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Ο Σάρας (σ.σ. Γιασικεβίτσιους) βασίζει το παιχνίδι ανάλογα με τις αδυναμίες του αντιπάλου, οπότε η συγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και θέλουμε τη νίκη".

Για το 26,9% που έχει η ομάδα του πίσω από την γραμμή των 6,75 μέτρων: "Προς το παρόν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η ομάδα σκοράρει πολύ στην επίθεση, άρα βρίσκουμε τρόπους και οι επιλογές μας είναι καλές. Λείπει και ο Λοτζέσκι που είναι θεωρητικά ο καλύτερος σουτέρ, αλλά νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να ανέβουν τα ποσοστά".

Για τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί απέναντι στην Ζάλγκιρις: "Α, ναι, μπράβο μου. Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί. Ίσως είναι τυχαίο, ίσως και η αντιμετώπιση της άμυνας να παίζει ρόλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags