Facebook Pixel «Έκανε ό,τι μπορούσα...»
Μπάσκετ
| 2011-11-11 02:09:00

«Έκανε ό,τι μπορούσα...»

«Έκανε ό,τι μπορούσα...»

Ο Νικ Καλάθης απογοητευμένος μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, παραδέχθηκε πως δεν έπαιξε καλά και ότι έκανα αρκετά λάθη, ωστόσο σημείωσε πως από αυτά θα βελτιωθεί τόσο αυτός όσο και ο Παναθηναϊκός.

Σε ερώτηση αρχικά για την απουσία του Διαμαντίδη και τη δική του παρουσία είπε: "Είμαι προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή και πέρυσι άλλωστε στον τελικό με τον Ολυμπιακό έγινε κάτι ανάλογο. Εγώ έκανα ότι μπορούσα για να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Μερικά πράγματα δεν μας βγήκαν στον αγώνα . Σιγά-σιγά μεγαλώνουμε σαν ομάδα και θα μάθουμε από τα λάθη μας".

Εν συνεχεία σε ερώτηση για τη προσωπική του απόδοση είπε: "Δεν έχει σημασία. Προφανώς δεν τα πήγα και τόσο καλά. 'Εκανα κάποια λάθη, έχασα κάποια καθοριστικά καλάθια και ένα σημαντικό σουτ. Χρειάζομαι δουλειά τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά".

Αναφορικά τέλος με την άμυνα που έπαιζαν οι πράσινοι σε πολλές φάσεις του αγώνα με συνεχείς εναλλαγές απάντησε: "Είναι ένα καινούριο πείραμα, ένα καινούριο μάθημα αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να κρατήσω τον δικό μου χώρο και από εκεί και πέρα ήξερα ότι θα έρθει και βοήθεια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags