Facebook Pixel «Έτοιμοι για μεγάλη μάχη»
Μπάσκετ
| 2011-11-21 19:05:00

«Έτοιμοι για μεγάλη μάχη»

«Έτοιμοι για μεγάλη μάχη»

Η Μπιλμπάο δεν είναι στα καλύτερα της. Όπως, όμως, εξήγησε μιλώντας στο gazzetta.gr ο Δημήτρης Μαυροειδής, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα πάει στο ΣΕΦ την Τετάρτη έτοιμη να δώσει μια μεγάλη μάχη.

Οι Βάσκοι δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά όπως τόνισε ο 26χρονος σέντερ μιλώντας στο gazzetta.gr, η χρονιά είναι μεγάλη και υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης. Την Τετάρτη η παρέα του Δημήτρη Μαυροειδή φιλοξενείται στο ΣΕΦ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον της ισπανικής ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Φαίνεται πως ακόμη ψάχνεται την αγωνιστική σας ταυτότητα. Την προηγούμενη εβδομάδα νικήσατε εκτός έδρας την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα και το Σάββατο ηττηθήκατε εντός έδρας από τη Σεβίλλη για το ισπανικό πρωτάθλημα. Γιατί παρουσιάζεται αυτά τα σκαμπανεβάσματα μέχρι τώρα;

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε αρχίσει καλά τη σεζόν. Και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις και θεωρώ πως σύντομα θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θέλουμε».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Δημήτρη Μαυροειδή στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags