Facebook Pixel "Περισσότερη πίεση o Ολυμπιακός"
Μπάσκετ
| 2011-11-22 18:25:00

"Περισσότερη πίεση o Ολυμπιακός"

"Περισσότερη πίεση o Ολυμπιακός"

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν μεγαλύτερη πίεση, καθώς δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες.

"Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο να χάσει το παιχνίδι αυτό, γιατί είμαστε ισόβαθμοι στη βαθμολογία. Θα έχουν περισσότερη πίεση από μας, γιατί παίζουν στην έδρα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε πλεονέκτημα. Οι αντίπαλοί μας έχουν μία καινούρια και νεανική ομάδα, που βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι", είπε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας και συμπλήρωσε:

"Είδα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα. Δεν ήταν τόσο εύστοχος, αλλά είχε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα κάθε ματς στον όμιλο μας είναι σημαντικό, σαν τελικός για μας. Ελπίζω να ξεπεράσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού, γιατί έχει βάθος στον πάγκο και ο κόουτς Ίβκοβιτς διαχειρίζεται καλά το ρόστερ του. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε σε χαμηλό σκορ. Θα είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε τον αγώνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags