Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κράξιμο για ΠΑΟ: "Ξεκίνησε ο Γολγοθάς - Περίγελος χωρίς άσσο, ας έπαιρναν Ζέλικο - Ποιος Πρίφτης"
Μπάσκετ
| 2021-09-30 23:15:00

Κράξιμο για ΠΑΟ: "Ξεκίνησε ο Γολγοθάς - Περίγελος χωρίς άσσο, ας έπαιρναν Ζέλικο - Ποιος Πρίφτης"

Sportdog Team
Κράξιμο για ΠΑΟ: "Ξεκίνησε ο Γολγοθάς - Περίγελος χωρίς άσσο, ας έπαιρναν Ζέλικο - Ποιος Πρίφτης"

Έξαλλοι είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Μονακό και την αποκαρδιωτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Στο "στόχαστρο" Πρίφτης, διοίκηση και απουσία βασικού γκαρντ.

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός και απογοήτευση επικρατεί στην μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών του Τριφυλλιού μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την Μονακό με 75-63.

Οι περισσότεροι τα... ρίχνουν στη διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις, στην επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη να μην πάρει ακόμα βασικό "άσσο" στα γκαρντ, ενώ άλλοι αναπολούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Έσοδα - Έξοδα. Ο Γολγοθάς μόλις ξεκίνησε.

Θα πάει η σφαλιάρα σύννεφο φέτος….η τελευταία θέση είναι εξασφαλισμένη!!!!

Μαύρες τρύπες, μαύρες νύχτες, μαύρες ημέρες για την ομάδα μας που έχασε από μια ομάδα δίχως ιστορία, με 12 νέους παίκτες, δίχως καμία εμπειρία...κρίμα γιατί βλέπω δύσκολο να βγει η χρονιά έτσι....

Αυτή είναι μόνο ή αρχή, με ομάδα για playground αυτό είναι το αποτέλεσμα. Για όσους δεν καταλαβαίνουν από μπάσκετ, μην αρχίσετε τα κουφά όταν θα νικήσουμε και καμμία από της μεγάλες ομάδες, δύο φορές την ημέρα και το χαλασμένο ρολόι δείχνει την σωστή ώρα.

Φέτος η ομάδα θα κάνει παπάδες θα δείτε φοβερά πράγματα …απλά θα βγούμε τελευταίοι …

Έχει αρχίσει και η κατρακύλα στο μπάσκετ. Αν θελανε να φτιάξουν ομάδα θα παίρναν τον Ζέλικο. Κρίμα για το όνομα της ομάδας και για τους φιλάθλους που την αγαπάνε....

Χειρότεροι απο πέρσι !! Χωρίς άσο αξίας άμεσα και άλλη μια σοβαρή προσθήκη στο 4 θα είμαστε ο περίγελος της Ευρωλίγκας !

2 χρονια χωρις σοβαρο παιχτη στη σημαντικοτερη θεση του αθληματος

Αλλο χάνω. Αλλο διασυρμός μέχρις εσχάτων. Και επειδή πλέον έχουμε σοβαρά προβλήματα στη ζωή μας.... Του χρόνου πάλι

Φέτος παίζει να είμαστε και η χειρότερη ομάδα στην Ευρωλίγκα ! Ούτε παίκτες ούτε σοβαρός προπονητής. Ποιος Πρίφτης και τρίχες κατσαρες τώρα...¨".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γυμνός" ο Παναθηναϊκός - Πού θα πας με 0/17 σουτ; Στα… κάγκελα οι οπαδοί, άμεσα μεταγραφή!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags