Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Φτιάχνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού οι ατάκες Μπαρτζώκα πριν το Final Four
Μπάσκετ
| 2022-05-18 22:43:00

Φτιάχνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού οι ατάκες Μπαρτζώκα πριν το Final Four

Sportdog Team
Φτιάχνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού οι ατάκες Μπαρτζώκα πριν το Final Four

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Εφές, αλλά και γενικότερα στο Final Four του Βελιγραδίου.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Στην πνευματική ετοιμότητα των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (19/5) με την Εφές στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας, τονίζοντας ότι έχει την τακτική έτοιμη ενόψει του μεγάλου ημιτελικού.

«Στην τελευταία προπόνηση πρέπει να εκτελέσουμε ένα πλάνο. Έχουμε ακόμα μία το πρωί που είναι τακτικής. Θέλουμε να εκτελέσουμε αυτά που πρέπει, δίνοντας έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες. Προσπαθείς να το κάνεις. Ένα ζητούμενο είναι πώς θα σουτάρει ο Πλάις, είναι θέμα προς εξέταση. Τους 2 βασικούς σκόρερ πρέπει να τους μαρκάρουμε καλά. 

Ένα θέμα είναι πως και οι 5 παίκτες παίζουν έξω. Παίζει πάντα ρόλο και πώς είναι ο άλλος. Δεν παίζει ρόλο μόνο πώς είσαι εσύ. Βάζουν και πολλά σουτ πάνω σουτ. Έχουμε μια τακτική και για τους 2 και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Σε τελική ανάλυση κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι παίκτες. Η σημαντικότητα του γεγονότος δεν απαιτεί ιδιαίτερη δουλειά σε αυτά τα παιχνίδια. Η μεγαλύτερη δουλειά είναι σε κάποια παιχνίδια που υποτιμούν οι παίκτες στο πρωτάθλημα», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags