Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι "απαντά" στην απάνθρωπη απόφαση της Euroleague ο ΠΑΟ - Σε κλίμα πένθους το ματς με Εφές, όλες οι ενέργειες του Τριφυλλιού
Μπάσκετ
| 2023-03-02 15:07:00

Έτσι "απαντά" στην απάνθρωπη απόφαση της Euroleague ο ΠΑΟ - Τι θα γίνει με την Εφές

Sportdog Team
Έτσι "απαντά" στην απάνθρωπη απόφαση της Euroleague ο ΠΑΟ - Τι θα γίνει με την Εφές

Το κλίμα στο αποψινό παιχνίδι της Euroleague ανάμεσα στους Πράσινους και την Εφές αναμένεται να είναι βαρύ, μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Την αδιανόητη απόφαση να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, παρά την τραγωδία στα Τέμπη, πήρε η Euroleague, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πρέπει να μπει σήμερα στο παρκέ μέσα σε βαρύ κλίμα, για την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές Αναντολού.

Οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά στις οικογένειες που υποφέρουν και σε ένδειξη πένθους πήραν πρωτοβουλίες, εν όψει του αποψινού αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με μαύρο διακριτικό, αφού η Εφές θα φοράει μαύρη φανέλα και δεν γίνεται να εμφανιστούν με ίδια χρώματα οι δύο ομάδες στο γήπεδο, ενώ μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Επιπλέον δεν θα ακουστεί καθόλου μουσική στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν θα λάβει χώρα καμία δράση πριν ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι ενέργειες του Παναθηναϊκού:

Οι εμφανίσεις των παικτών του Παναθηναϊκού θα είναι με "πένθος" (μαύρο διακριτικό). Δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να αγωνιστεί με μαύρες εμφανίσεις διότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αποδεκτό το αίτημα της Εφές να παίζει με τις μαύρες λόγω του σεισμού στην Τουρκία.

Κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα εις μνήμην των θυμάτων. 

Δεν θα παίξει καθόλου μουσική στο γήπεδο. 

Καμία δράση (χορηγική ή άλλη) δεν θα γίνει στο παρκέ ή περιμετρικά πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" παίκτη από τον Ομπράντοβιτς ο ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Δεν θέλει να παίξει με Εφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags