Για τη μεγάλη εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα (77-70), αλλά και στα σημεία «κλειδιά» που έκριναν το αποτέλεσμα, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.
Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην τριάδα των ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη και Μπλακ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν οι τρεις... σωματοφύλακες του Ολυμπιακού. Ο ΜακΚίσικ ήταν ο κορυφαίος με καλές άμυνες και μεγάλα σουτ. Ο Μπλακ είναι η κλοπή του καλοκαιριού. Η ομάδα τον εμπιστεύτηκε με ένα μικρό συμβόλαιο και αυτή την στιγμή παίζει καλύτερα από Φαλ και Μπολομπόι. Τρομερή προσαρμοστικότητα από τον Ολυμπιακό, ενδεικτικό είναι πως ο πάγκος έβαλε 42 πόντους και η βασική πεντάδα 35 πόντους».
Στη συνέχεια, μίλησε για την αυριανή (09/03, 21:00) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν καταφέρουν οι Πειραιώτες να κρατήσουν την πνευματική τους συγκέντρωση σε ένα ματς που κρύβει παγίδες μετά τη μεγάλη νίκη επί των «μπλαουγκράνα», και κάνουν το 2/2 στη διαβολοβδομάδα, τότε πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πελάτης του Λαρεντζάκη ο Σάρας - Ο μεγάλος κίνδυνος για Ολυμπιακό αν τερματίσει πρώτος!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο