Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματ Τόμας: Τι γίνεται με Τόμας μετά το "κόψιμο" - Απόφαση για το μέλλον του στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-03-18 08:59:00

Τι γίνεται με Τόμας μετά το "κόψιμο" - Απόφαση για το μέλλον του στον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Τι γίνεται με Τόμας μετά το "κόψιμο" - Απόφαση για το μέλλον του στον ΠΑΟ!

Επειδή υπάρχει μία παρανόηση, το συμβόλαιό του Ματ Τόμας δεν έχει όψιον. Είναι κλειστό διετές, με τη διαφορά ότι οι Πράσινοι διατηρούν ένα opt-out για μονομερή (από τη μεριά τους) διακοπή.

Παναθηναϊκός: Με την κίνησή του να κόψει τον Ματ Τόμας πριν το Final-8 του Κυπέλλου, είχαμε επισημάνει ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε πετάξει ουσιαστικά εκτός ομάδας τον Ματ Τόμας μέχρι και τους τελικούς της Basket League τουλάχιστον. Σπαταλώντας συγκεκριμένα τότε ο Μαυροβούνιος τις δύο από τις τρεις αλλαγές ξένων που είχε ο Παναθηναϊκός, μέσα σε διάστημα μόλις πέντε ημερών!

Το Τριφύλλι από τότε είχε δικαίωμα να κάνει μία και μοναδική αλλαγή ξένου. Να μπει δηλαδή ο Τόμας ή ο Γκριγκόνις αντί του Άντριους στους 6+1 του εγχώριου ρόστερ. Η απόφαση αυτή πάρθε οριστικά σήμερα (17/3), με τον Λιθουανό γκαρντ/φόργουορντ να δηλώνεται ως τελευταία αλλαγή του Εξάστερου στην Ελλάδα. Μοιραία, έτσι, ο Τόμας την πλήρωσε χωρίς να φταίει. Γιατί αν υπήρχαν κι άλλες διαθέσιμες αλλαγές, ο 28χρονος "μπομπέρ" θα δηλωνόταν εξίσου στην Basket League.

Πάμε τώρα στην επόμενη ημέρα. Το μέλλον του Αμερικανού θα συνεχίζει να βρίσκεται κανονικά στο ΟΑΚΑ, κι ας μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ελλάδα. Επειδή υπάρχει μία παρανόηση, το συμβόλαιό του δεν έχει όψιον. Είναι κλειστό διετές, με τη διαφορά ότι οι Πράσινοι διατηρούν ένα opt-out για μονομερή (από τη μεριά τους) διακοπή. Την απόφαση αυτή δεν θα την πάρει κανείς τώρα στο κλαμπ, αλλά ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags