Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματ Τόμας: Μάτια στην πλάτη ο Τόμας! Αυτά χάνει από τον Αμερικανό στην Ελλάδα ο ΠΑΟ - Τα 10 καλύτερά του (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-04-05 14:31:00

Μάτια στην πλάτη ο Τόμας! Αυτά χάνει από τον Αμερικανό στην Ελλάδα ο ΠΑΟ - Τα 10 καλύτερά του (Vid)

Sportdog Team

Η Euroleague συμπεριέλαβε στο Top 10 των ασίστ του Μαρτίου την απίθανη πάσα του Τόμας στον Παπαγιάννη στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και μας δόθηκε η αφορμή να δούμε τι... χάνουν οι Πράσινοι που δεν έχουν τον παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά την τελευταία αλλαγή του Μάριους Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί πλέον να παρέμβει πλέον άλλο στο ρόστερ του, αφήνοντας εκτός Basket League τον Ματ Τόμας, ο οποίος υπολογίζεται μόνο στην Euroleague.

Οι εμφανίσεις του Αμερικανού γκαρντ το τελευταίο διάστημα στα ευρωπαϊκά ματς κάνουν τον Χρήστο Σερέλη να σκέφτεται αν τελικά έπραξε σωστά, επιλέγοντας να τον αφήσει έξω από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πραγματικά, ο Τόμας είναι εντυπωσιακός τον τελευταίο μήνα, καθώς είναι "killer" από το τρίποντο, ενώ δημιουργεί όποτε χρειάζεται, έχοντας 11 πόντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα, 12 κόντρα στη Μπάγερν, μένοντας πάντως μόλις στους 2 απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Δημήτρη με τον νέο προπονητή στον ΠΑΟ - Παραμιλάει η Ευρώπη - 3 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags