Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε: Σοκ για Ιτούδη: Κίνδυνος να χάσουν τα πλέι οφ της Euroleague δυο παικταράδες του!
Μπάσκετ
| 2023-04-05 14:52:00

Σοκ για Ιτούδη: Κίνδυνος να χάσουν τα πλέι οφ της Euroleague δυο παικταράδες του!

Sportdog Team

Δυσάρεστη εξέλιξη στην τουρκική ομάδα εν όψει πλέι οφ.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Δημήτρη Ιτούδη και τη Φενερμπαχτσέ αναφορικά στους δύο τραυματίες, τους Ντέβιν Μπούκερ και Σκότι Ουίλμπεκιν. Αμφότεροι τραυματίστηκαν πρόσφατα και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν θα πρέπει ν' απουσιάσουν για κάποιο διάστημα. Κι... όλα αυτά ενώ η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώνεται σε μόλις δύο αγωνιστικές. 

Συγκεκριμένα, ο Ντέβιν Μπούκερ υπέστη τραυματισμό στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Η μαγνητική τομογραφίαμ στην οποία υποβλήθηκε ο Μπούκερ έδειξε ρήξη στον πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος. Ο ψηλός της Φενερμπαχτσέ δεν πρόκεται να επιστρέψει πριν για μίνιμουμ τρεις εβδομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να συμπληρώσει τον μήνα. 

Αποδυναμώνεται δηλαδή η ρακέτα της Φενερμπαχτσέ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Εuroleague, με 18 νίκες - 14 ήττες. Αύριο (6/4) δε, η Φενέρ υποδέχεται την "back to back" πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές για την προτελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο της Euroleague, ενώ στην τελευταία αγωνιστική (34η) αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι.

Ο Έλληνας τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρης Ιτούδης, θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Σκότι Ουίλμπεκιν για ακόμη 2-3 εβδομάδες. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη 21 Μαρτίου. Η κατάστασή του επαναξιολογήθηκε, αλλά δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Ιτούδη, καθώς μένει χωρίς έναν βασικό παίκτη στην περιφέρεια, που φέτος έχει 11,1 πόντους και 2,6 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιτούδης... διαλέγει αντίπαλο για τον Ολυμπιακό - Μόνο ένα σενάριο για Εφές - Ανατροπή με Ομπράντοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags