Οι εορταστικές μέρες, μέρες ξεκούρασης φτάνουν στο τέλος τους και από αύριο οι περισσότεροι θα επιστρέψουν στον…πάγκο τους. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση καθώς μάλιστα σε λίγες μέρες ξεκινούν τα πλέι-οφ και οι αναμετρήσεις του με τον Κολοσσό.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι οι «πράσινοι» δουλεύουν πολύ παράλληλα για την επόμενη μέρα και ήδη ως γνωστόν έχουν κάνει κάποια πράγματα, όπως είναι η απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα.

Το θέμα του προπονητή είναι εκείνο, που «καίει» περισσότερο, αλλά κι αυτό έχει μπει στην τελική ευθεία: πριν, λοιπόν, φύγει ο Απρίλης, όλα δείχνουν ότι θα έχει κλείσει ο Εργκίν Αταμάν. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Τούρκος προπονητής θα είναι ο νέος κουμανταδόρος του εξάστερου. Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης ολοκληρώνει τον κύκλο του στην Εφές και έρχεται στην Ελλάδα για μία ακόμη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Τι ακριβώς ρόστερ θα έχει, κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αν και κάποια πράγματα είναι ήδη γνωστά. Όπως ο Βιλντόζα, ο Μωραϊτης από το Περιστέρι, ο Μαντζούκας, που μένει.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά παράλληλα και ο πιο δύσκολος, όπως δύσκολη είναι και η υπόθεση του Ματίας Λεζόρ της Παρτίζαν.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού ζητάνε όπως μαζί με τον Αταμάν έρθει από την Εφές και ο Ελάιζα Μπράιαντ και είναι ένα όνομα, που πρέπει να κρατήσουμε στα υπόψη μας.

Ένα ακόμη όνομα, που δεν πρέπει να αγνοήσουμε είναι κι αυτό του Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια. Ο Αμερικάνος κάνει τρομερή σεζόν με τους Βάσκους και το καλοκαίρι μπορεί να μείνει ελεύθερος με το μπάι-άουτ, που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Είναι ένας παίκτης, που στο πρόσωπο του ο Αταμάν μπορεί να δει μία περίπτωση νέου Μίσιτς και να δώσει εντολή για να αποκτηθεί. Όπως και ο Ντάντε Εξουμ της Παρτίζαν είναι μία περίπτωση γκαρντ, που ενθουσιάζει.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι σιγά σιγά ο Αταμάν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα με σκοπό να φέρει και πάλι τον Παναθηναϊκό στον δρόμο της επιτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτόξευση" για ΠΑΟ, τον φέρνει ΟΑΚΑ με συμβόλαιο 2.5 εκατ. - Δίδυμο που θα σαρώσει στην Ευρωλίγκα! (Vid)