Facebook Pixel Σχεδόν 9 εκατ. ευρώ χρωστούν στην εφορία της Σερβίας Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας! (vid)
Μπάσκετ
| 2023-04-21 18:27:00

Σχεδόν 9 εκατ. ευρώ χρωστούν στην εφορία της Σερβίας Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας! (vid)

Sportdog Team

Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας μπορεί να έκαναν φέτος αισθητή την παρουσία τους στην Euroleague, με την ομάδα του Ζοτς μάλιστα να εξασφαλίσει θέση και στα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης του Τσους Ματέο. Ωστόσο και οι δύο ομάδες κουβαλούν σοβαρά χρέη πάνω τους.

Μιλώντας στην εκπομπή "Tema" της TV Prva, ο πρόεδρος της Σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, αποκάλυψε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση των δύο μεγάλων ομάδων της χώρας.

"Το κράτος δεν θα συγχωρήσει τον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτιζάν, μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά πρέπει να πληρώνουν φόρους. Ο Ερυθρός Αστέρας οφείλει 1,5 εκατ. ευρώ σε φόρους, ενώ το χρέος της Παρτιζάν είναι πολύ μεγαλύτερο και να ανέρχεται στα 7,2 εκατ. ευρώ!".

Η Παρτιζάν ξεκίνησε πρόσφατα ένα πρόγραμμα αποπληρωμής του χρέους της, στο οποίο όλοι οι οπαδοί του συλλόγου μπορούν να δωρίσουν χρήματα με αντάλλαγμα κάποιες ανταμοιβές σε εισιτήρια και όχι μόνο. Νωρίτερα μάλιστα σήμερα, ο πρόεδρος των Ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, ανακοίνωσε ότι η Παρτιζάν έχει ήδη συγκεντρώσει 500 χιλ. ευρώ κατά την πρώτη ημέρα του προγράμματος.

Σχολιάζοντας την παραπάνω είδηση, ο Βούτσιτς δήλωσε ότι αναμένει τα χρήματα να φτάσουν άμεσα στους λογαριασμούς της κυβέρνησης: "Λένε ότι συγκέντρωσαν 500.000 και περιμένω να πληρώσει 500.000 αύριο και να πληρώσει διαδοχικά μέχρι να πληρώσει και τα 7 εκατομμύρια".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags