Facebook Pixel Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μονακό: "Πληρώνει" το νέο "break" της Μονακό στο Ισραήλ - Πόσο δίνει να τελειώσει τη σειρά με Μακάμπι ο Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2023-05-04 14:21:00

"Πληρώνει" το νέο "break" της Μονακό στο Ισραήλ - Πόσο δίνει να τελειώσει τη σειρά με Μακάμπι ο Τζέιμς!

Sportdog Team
"Πληρώνει" το νέο "break" της Μονακό στο Ισραήλ - Πόσο δίνει να τελειώσει τη σειρά με Μακάμπι ο Τζέιμς!

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και θέλει να τελειώσει την σειρά στο Ισράηλ.

Δύο πολύ μεγάλες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των playoffs της Ευρωλίγκας, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να υποδέχεται τη Μονακό και την Παρτιζάν να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα Game 4 των δύο σειρών.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, Μακάμπι και Μονακό διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παρκέ της «Yad Eliyahu Arena» (21:05), δύο μόνο ημέρες μετά το «break» και τη νίκη των Μονεγάσκων με 83-78 για το υπέρ τους 2-1 στη σειρά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι γηπεδούχοι παίζουν απόψε το τελευταίο «χαρτί» τους ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 4, θέλοντας να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο ματς στο Πριγκιπάτο. Με σύμμαχο την καυτή της έδρα, η ομάδα του Όντεν Κάτας θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το γνωστό καλό της πρόσωπο επί ισραηλινού εδάφους και να κάνει το 2-2.

Τι παίζουμε

Η Μακάμπι καίγεται και θεωρούμε πως θα την κυριεύσει το άγχος για αυτό και θα επιλέξουμε τη νίκη της Μονακό που πληρώνει εξαιρετικά στο 3.30!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags