Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς: "Βόμβα" από Τζέιμς - "Πάντα θες να χάνει ο Ολυμπιακός - Αντιπαθητικοί οι οπαδοί του" - Αποκάλυψη για το μέλλον του
Μπάσκετ
| 2023-05-21 20:04:00

"Βόμβα" από Τζέιμς: "Πάντα θες να χάνει ο Ολυμπιακός - Αντιπαθητικοί οι οπαδοί του" - Αποκάλυψη για το μέλλον του!

Sportdog Team
"Βόμβα" από Τζέιμς: "Πάντα θες να χάνει ο Ολυμπιακός - Αντιπαθητικοί οι οπαδοί του" - Αποκάλυψη για το μέλλον του!

Για τα πλάνα του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Κάουνας ο Αμερικανός γκαρντ των Μονεγάσκων, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάικ Τζέιμς: Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Αμερικανό γκαρντ της Μονακό που μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα μίλησε στο basketnews.com όπου και αναφέρθηκε τόσο στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, τονίζοντας ότι πάντα θέλει να χάνει, ενώ μίλησε και στο μέλλον του στους Μονεγάσκους.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς γιατί δεν έπαιξα παραπάνω. Δεν κάνω εγώ τις αλλαγές. Πάντως δεν έχω κανένα θέμα τραυματισμού. Νομίζω ότι ξεκίνησα μια χαρά το παιχνίδι» είπε ο Τζέιμς μεταξύ άλλων και συνέχισε αναφορικά με το μέλλον του. «Δε ξέρω αν θα είμαι εδώ και του χρόνου. Δε ξέρω αν με θέλουν. Εγώ εδώ είμαι. Φοράω φανέλα της ομάδας. Η Μονακό θα πρέπει να γίνει ομάδα που θα έχει ως βασικό στόχο το Final-4. Εγώ τέτοιος παίκτης είμαι και σε τέτοιες ομάδες θέλω να βρίσκομαι. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και της ομάδας αυτός θα πρέπει να είναι. Δε πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι την νέα χρονιά. Αρκεί να δούμε πόσοι θα γυρίσουμε μετά το καλοκαίρι. Ελπίζω να είναι πολλοί.

Όσο για το ποιον υποστηρίζει στον τελικό ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος. «Αν η Ρεάλ έχει σε καλό βράδυ τον Ταβάρες θα έχει προβάδισμα. Είναι κυριαρχικός. Και ο Ολυμπιακός όμως είναι δυνατός. Παίζει πολύ καλά. Μοιάζει «πεινασμένος». Αλλά πάντα θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί έχει αντιπαθητικούς οπαδούς», είπε ο Μάικ Τζέιμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα στο Κάουνας - Όλη η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού μέχρι το γήπεδο - "Πανικός" κάτω από τη γέφυρα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags