Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Παραλήρημα" με Χεζόνια στον ΠΑΟ - Εξήγησε την ανάρτηση ο ατζέντης του - "Εξωπραγματικά τα 2,5 μύρια που γράφονται"!
Μπάσκετ
| 2023-05-26 12:44:00

"Παραλήρημα" με Χεζόνια στον ΠΑΟ - Εξήγησε την ανάρτηση ο ατζέντης του - "Εξωπραγματικά τα 2,5 μύρια που γράφονται"!

Sportdog Team

Νέο ρεπορτάζ για τον Κροάτη φόργουορντ και τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο Τριφύλλι.

Την πρόκρισή του στους φετινούς τελικούς της Basket League θέλει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Περιστέρι bwin, εξ ου και δεν ασχολείται με την «μεταγραφολογία» ή την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια, όπως επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο οικονομικός σύμβουλος του Χεζόνια ανασκεύασε λιγάκι τα λεγόμενά του, με τα οποία είχε αφήσει ανοιχτή την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά εξήγησε ότι ο πελάτης του εννοούσε πως μέσα σε τρία χρόνια από ελεύθερος πήρε την Ευρωλίγκα. Επίσης, υπάρχει ένα δημοσίευμα που απέχει από την πραγματικότητα κάνει λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Χεζόνια.

Το μόνο που σκέφτεται η ομάδα αυτή την στιγμή είναι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και το να περάσει το Περιστέρι bwin. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν κινείται κάτι ζεστά. Θέλει να τελειώσει την σειρά και να μην πάει σε πέμπτο ματς, έχοντας άγχος για την πρόκριση», σχολίασε.

Όσο για την εξήγηση που έδωσε ο ατζέντης του Κροάτη φόργουορντ, Κρίστοφερ Χιλ για το retweet που έκανε με τον Χεζόνια να φοράει την πράσινη φανέλα, διευκρίνισε:

«Για να διορθώσω την παρεξήγηση. Πίστη στο τριετές πλάνο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης. Πίστη στην πρόοδο. Από ελεύθερος το 2020, πρωταθλητής Ευρώπης το 2023».

«Όσο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πιστεύω ότι ο κόουτς Αταμάν θα φτιάξει ποιοτική ομάδα για το Final Four μέσα σε τρία χρόνια», ήταν το μήνυμα του Χιλ στους φίλους του Τριφυλλιού.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μάχη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου - Πληρώνουν buy out για top σκόρερ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags