Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεγάλη μάχη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου - Πληρώνουν buy out για top σκόρερ της Euroleague!
Μπάσκετ
| 2023-05-25 23:02:00

Η πρώτη μεγάλη μάχη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου - Πληρώνουν buy out για top σκόρερ της Euroleague!

του Pick n' Scroll

NBAer που έκανε φοβερή σεζόν στην Ευρώπη! Οι Πειραιώτες και οι Πράσινοι διεκδικούν τον ίδιο παίκτη, καθώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στα ρόστερ τους. Το απέδειξε άλλωστε φέτος με όσα έκανε εντός παρκέ!

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για τους τελικούς του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας αμφότεροι ότι γκράντε φαβορί είναι οι «ερυθρόλευκοι». Πρέπει, πάντως, πρώτα ο Παναθηναϊκός να περάσει το Περιστέρι. Είναι στο 2-1 και είναι το φαβορί, αλλά το μικρό ενδεχόμενο της έκπληξης δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει το παραμικρό ποσοστό έκπληξης, κάτι, που φάνηκε και σήμερα με τους Πειραιώτες να κάνουν παρέλαση στην Πυλαία.

Οι δύο «αιώνιοι» μαζί με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κοιτάζουν και την επόμενη χρονιά. Κοιτάζουν το κομμάτι της ενίσχυσής τους.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κρατήσει τον Κάνααν. Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει αν μπορεί να πάρει τον Πάντερ.

Επομένως και για τους δύο μπορεί να «παίξει» η περίπτωση του Μάρκους Χάουαρντ, που φέτος στην Ευρωλίγκα έκανε πολύ καλά παιχνίδια με την Μπασκόνια. Ο Χάουαρντ είναι μεγάλος σκόρερ, αλλά στην πρώτη του παρουσία στην Ευρώπη δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή του. Πλέον είναι πιο έμπειρος και του χρόνου θα είναι πιο βελτιωμένος.

Την επαφή του με το καλάθι λίγοι την έχουν στην Ευρώπη, αυτό άλλωστε εκτιμούν πάνω του όλες οι ομάδες.

Ο Χάουαρντ έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια και την επόμενη χρονιά αλλά υπάρχει και μπάι-άουτ, άρα η δυνατότητα να φύγει.

Ο Αμερικάνος τις δύο προηγούμενες χρονιές έπαιζε στο ΝΒΑ με το Ντένβερ, που τώρα πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Εκεί δεν έκανε τίποτα, γιατί πολύ απλά είναι παίκτης για την Ευρώπη. Είναι γκαρντ, που μόλις καταλάβει καλά το παιχνίδι στην «Γηραιά Ηπειρο» θα μπορεί να εξελιχθεί στο νέο Λάρκιν της διοργάνωσης.

Όπως πολύ καλός είναι και ο άλλος γκαρντ της Μπασκόνια, ο Ντάριους Τόμπσον. Όμως ήδη τον γλυκοκοιτάνε οι ομάδες της Ιταλίας και μάλιστα λένε πως η Αρμάνι είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη μόνο, όμως, στην περίπτωση, που θα του έφευγε ο Κώστας Σλούκας. Κάτι, που είναι δύσκολο να γίνει, αλλά όχι απίθανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Μιλουτίνοφ και Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Βεζένκοφ - "Δεν έχει διάθεση να..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags