Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Φωτιά" στην Ευρώπη με Μάικ Τζέιμς - "Δυνατά" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί
Μπάσκετ
| 2023-06-14 19:11:00

"Φωτιά" στην Ευρώπη με Μάικ Τζέιμς - "Δυνατά" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί

Sportdog Team
"Φωτιά" στην Ευρώπη με Μάικ Τζέιμς - "Δυνατά" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί

Όλα ανοικτά για το μέλλον του βραχύσωμου γκαρντ, ο οποίος δεν αποκλείεται μετά από 2 χρόνια στο Πριγκιπάτο να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Μάικ Τζέιμς θα είναι το προσεχές καλοκαίρι ένα από τα πιο... καυτά ονόματα, μαζί με τον Νίκολα Μίροτιτς. Όσο φευγάτοι είναι και οι δύο, άλλο τόσο δεν έχει τελειώσει τίποτα με τις ομάδες που τιμούν μέχρι σήμερα.

Είναι γνωστό όσον αφορά τον Τζέιμς πως δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει κακές σχέσεις με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ωστόσο στην περίπτωση που ο Ομπράντοβιτς αποχωρήσει και τον αντικαταστήσει ο Πασκούαλ, δεν αποκλείεται να ανατραπούν όλα.

Πάντως, την περίπτωση του Τζέιμς την παρακολουθεί και ο Παναθηναϊκός, αν και ενδεχόμενη μεταγραφή του Πασκουάλ, ίσως κράταγε στο Πριγκιπάτο τον Τζέιμς, αφού έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Τι λένε οι μπουκ

Όπως είναι λογικό οι μπουκ δεν θα μπορούσαν να βγάλουν αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του και αυτή τη στιγμή τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Μονακό, η οποία κοστολογείται στο 1.30 για να τον κρατήσει, την ώρα που ο Παναθηναϊκός προσφέρεται ως... καυτό αουτσάιντερ στο 2.50! Ενδιαφέρον έχει και ο Ολυμπιακός που δίνεται στο 8.00 και είναι το 4ο φαβορί για να τον αποκτήσει, μετά την Μπάγερν, σύμφωνα με τους μπουκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags