Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα φέτος στο μεταγραφικό παζάρι μοιάζει να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλοντας να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στα "στάτους" του ένδοξου παρελθόντος του.

Χθες σε δηλώσεις του ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν, προανήγγειλε την έλευση σπουδαίων ονομάτων στην ομάδα, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να επανέλθει ο σύλλογος στο Final Four της Euroleague και ήδη σήμερα έκανε την εμφάνισή του μια περίπτωση από το πάνω ράφι.

Εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός ασχολείται "ζεστά" με την υπόθεση του Κέβιν Πάντερ, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που τον ενδιαφέρει από την Παρτιζάν. Και δεν αναφερόμαστε στην άλλη περίπτωση του Λεσόρ, που οι Πράσινοι έχουν επίσης στο "στόχαστρό" τους.

 

Ο λόγος για τον Ντάντε Έξουμ! Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Live Sport", οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν βάλει "στόχο" τον 27χρονο Αυστραλό πόιντ γκαρντ της Παρτιζάν, θέλοντας να τον αποκτήσουν πακέτο με τον Πάντερ!

Ο Έξουμ πραγματοποίησε τρομερή χρονιά υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχοντας μέσο όρο 13.2 πόντους, 2.7 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ και προφανώς αποτελεί πολύ αξιόλογη επιλογή για την περιφέρεια του Παναθηναϊκού, ειδικά αν κάνει δίδυμο με τον Πάντερ, με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα στην σερβική ομάδα.

Ο Αυστραλός ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 από το NBA και τους Τζαζ, το 2019 πήγε στους Καβαλίερς, ενώ το 2021 αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, προτού υπογράψει το 2022 στην Παρτιζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-βόμβα για Σλούκα και ΠΑΟ - Τα... σκάει χοντρά για γκαρντ ο Γιαννακόπουλος - Αποφασίζει ο Αταμάν