Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρίχνουν πολύ χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Οι δύο επόμενοι μετά τους Μιλουτίνοφ, Γκος - "Σκάει" μεγάλη επιστροφή!
Μπάσκετ
| 2023-06-26 14:34:00

Ρίχνουν πολύ χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Οι δύο επόμενοι μετά τους Μιλουτίνοφ, Γκος - "Σκάει" μεγάλη επιστροφή!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ρόστερ για τελικό Euroleague ετοιμάζουν ξανά στο Λιμάνι! Είτε φύγουν οι Σλούκας-Βεζένκοφ είτε παραμείνουν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στα χέρια του ένα τρομερό... οπλοστάσιο, με το οποίο θα είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για να σηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα. Τρέχει το μεταγραφικό ρεπορτάζ...
 

Ολυμπιακός: Στο φουλ φαίνεται ότι βρίσκονται οι μεταγραφικές μηχανές στο Λιμάνι, καθώς μπορεί οι υποθέσεις των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ να μην έχουν ξεχωρίσει ακόμα, ωστόσο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήδη επενδύουν πολλά χρήματα για το νέο ρόστερ.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, για τον οποίο σας έχει γράψει εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα το sportdog.gr, αποτελεί τη Νο1 επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα γκαρντ και είναι επίσης έτοιμος να γυρίσει στο ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες όιμως δεν σταματούν εκεί, καθώς στη λίστα τους υπάρχει ένα ακόμα πολύ καλό όνομα και συγκεκριμένα ο Πετρ Κορνελί που είναι στους υποψήφιους εάν αποχωρήσει για το NBA o Σάσα Βεζένκοφ.

"Δεν μπορεί να καλυφθεί το κενό του Βεζένκοφ εύκολα. Αλλά από την άλλη πλευρά αν αποχωρήσει ο Βεζένκοφ θα αποδεσμευτεί ένα σημαντικό ποσό, συν το μπάι άουτ που θα πάρει η ομάδα. Θεωρώ ότι μπορεί να βρει παιδί στη G-League που μπορεί να έρθει για να κάνει το στεπ απ στην Ευρώπη και να επιστρέψει στο NΒΑ ξανά".

Τι θα δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού αν ερθει ο Κορνελί;

"Δίνει αθλητικότητα, στο τρανζίσιον παιχνίδι είναι καλός, πάνω από το στεφάνι τα καταφέρνει καλά, είναι πολύ καλός στην άμυνα".

Ντόρσεϊ για αντι-Σλούκας στον Ολυμπιακό

Ανοιχτεί παραμένει η υπόθεση του Κώστα Σλούκα στο Λιμάνι, καθώς ο ίδιος έχει θέσει τους όρους του στον Γιώργο Μπαρτζώκα (μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα) και περιμένει απαντήσεις και φυσικά τη συνάντηση τα επόνενα 24ωρα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχει πλήθος από σειρήνες που ηχούν στα αυτιά τού Σλούκα και προσπαθούν να τον κερδίσουν για λογαριασμό τους. Το τελευταίο σενάριο θέλει την Φενέρ να έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της, στη λίστα υπάρχει πάντα η Αρμάνι, ενώ προέκυψε και το σενάριο που θέλει τη Ρεάλ να αφήνει ελεύθερο τον Γκος για να έρθει στον Ολυμπιακό και, τελικά, να πηγαίνει στην Ισπανία ο Σλούκας.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι πάνω και από τα χρήματα και από την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, ο λόγος που φεύγει ο Σλούκας (αν τελικά φύγει!) είναι ο χρόνος που θέλει να έχει εξασφαλισμένο στο παρκέ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και φυσικά η προσωπική σχέση που έχει με τον Μπαρτζώκα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο.

Τι περιλαμβάνει, τώρα, η επόμενη μέρα για την ομάδα; Όπως ξαναγράψαμε ο Ουίλιαμς Γκος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Λιμάνι, ενώ υπάρχει και το ρεπορτάζ που θέλει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι έτοιμος για να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Έχει μεν συμβόλαιο με τη Φενέρ αλλά σαφώς μπορεί να βρεθεί λύση αι να φύγει (δεν ενθουσίασε κανένα  το διάστημα που ήταν στην Τουρκία), ενώ στον βαθμό που θα έρθει στην ομάδα ο Γκος, οι Πειραιωτες χρειάζονται έναν γκαρντ με τα στοιχεία του Ντόρσεϊ: Να κρατάει περισσότερο την μπάλα, να σουτάρει, να είναι απρόβλεπτος.

Για να μην ξεχνιόμαστε όμως: Όλα θα εξαρτηθούν από την παρουσία ή όχι τού Κώστα Σλούκα στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Προτεραιότητα η παραμονή του Σλούκα αλλά με τους όρους του Μπαρτζώκα...

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Ευρώπη με Αγγελόπουλους - Φέρνουν στον Ολυμπιακό γκαρντ που "σβήνει" Σλούκα - Στη Ρεάλ ο Κώστας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags