Facebook Pixel Νικ Καλάθης: Βόμβα Βαγγέλη Ιωάννου για Καλάθη: Τέλος από Φενέρ, έχει μεγάλη πρόταση - Φήμες για Σλούκα, ΠΑΟ, Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-07-05 16:44:00

Βόμβα Βαγγέλη Ιωάννου: Τέλος Καλάθης από Φενέρ, έχει μεγάλη πρόταση - Φήμες για Σλούκα, ΠΑΟ, Ολυμπιακό

Sportdog Team

Αποχωρεί από την Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας γκαρντ μιας και η τουρκική ομάδα τον ενημέρωσε ότι θα μείνει ελεύθερος παρά το γεγονός ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Νικ Καλάθης: "Βόμβα" από τη Φενέρ καθώς όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Ιωάννου, ο Έλληνας γκαρντ ειδοποιήθηκε από την τουρκική ομάδα πως αποδεσμεύεται άμεσα, με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη να θέλει να κάνει μια αλλαγή στα γκαρντ, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του 34χρονου.

Βέβαια το γεγονός ότι ο Νικ Καλάθης ενημερώθηκε πως αποδεσμεύεται σημαίνει ότι η Φενέρμπαχτσε πιθανώς έχει βρει και τον αντικαταστάτη του! Θυμίζουμε ότι εδώ και μέρες ακούγεται έντονα ότι ο Κώστας Σλούκας έχει πρόταση από τους Τούρκους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν ο Καλάθης που φαίνεται πως απασχολεί τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό, έχει ήδη πρόταση από τη Μονακό και δεν αποκλείεται να έρθουν και άλλες τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Deadline" για Σλούκα, τελειώνουν όλα με το τηλέφωνο Μπαρτζώκα - Όνομα έκπληξη για αντι-Βεζένκοφ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags