Ο Κώστας Σλούκας (33 χρονών, 1.90 μέτρα) ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την βόμβα της δεκαετίας, γνωστοποιώντας ότι ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Μόλις μερικές ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο διεθνής γκαρντ συμφώνησε σε ένα μυθικό 3ετές συμβόλαιο με τους "πράσινους" για να γίνει ο ηγέτης των "πράσινων", το υψηλότερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ποτέ Έλληνας παίκτης με ελληνική ομάδα.

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για έναν παίκτη που ταιριάζει αρμονικά με τα πλάνα του Εργκίν Αταμάν, μιας και θα λέγαμε αρκετά πως θυμίζει τον ρόλο που είχε ο Μίσιτς στην Εφές. Κάτι που σημαίνει πως είτε θα παίζει στον άσο ως δημιουργός, είτε στο 2 για να μπορεί να εκτελεί ακόμη πιο εύκολα, κάτι που γινόταν και με τον Μίσιτς όταν είχε και δεν είχε τον Λάρκιν στο πλάι του!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εργκίν Αταμάν είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Κώστα Σλούκα, με τον ίδιο να βάζει το... χεράκι του στο να πεισθεί ο Έλληνας άσος για να μπορέσει να κάνει το τεράστιο βήμα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να προκαλέσει πάταγο!

Εξάλλου, φαίνεται πως ο Αταμάν... ντόπαρε τον Σλούκα λέγοντας του πως μαζί θα εκτινάξουν ξανά τον Παναθηναϊκό και πως ο Σλούκας θα είναι ο άνθρωπος που θα παίρνει την πλειοψηφία των αποφάσεων μέσα στο παρκέ. 

Οπότε, το ηγεμονικό συμβόλαιο, η διάρκειά του και ο ρόλος που του δίνει ο Αταμάν δεν άφησαν το περιθωρίο για να πει το όχι ο Σλούκας!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!