Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ερτέλ για Ολυμπιακό - Αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι για Μίροτιτς - Απορρίφθηκε η πρόταση για Τανούλη!
Μπάσκετ
| 2023-07-10 14:30:00

Ερτέλ για Ολυμπιακό - STOP Αγγελόπουλων για Μίροτις, χάνεται οριστικά - Απορρίφθηκε η πρόταση για Τανούλη!

Sportdog Team
Ερτέλ για Ολυμπιακό - STOP Αγγελόπουλων για Μίροτις, χάνεται οριστικά - Απορρίφθηκε η πρόταση για Τανούλη!

Ραγδαίες μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ψάχνει τους αντικαταστάτες των Βεζένκοφ και Σλούκα…

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί πλέον η υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος απασχολεί τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό, όμως τη δεδομένη στιγμή και με τις προτάσεις που του έχουν γίνει, φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί προτεραιότητά του.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα εξετάζει τις μεγαλύτερες προτάσεις που έχει από τον Ολυμπιακό, όπως του Ερυθρού Αστέρα που δίνει 6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και τις προσφορές των Μιλάνο και Μονακό.



Η περίπτωση του μοιάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολη, αφού υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στο τραπέζι και ο Αγγελόπουλοι αποφάσισαν ότι δεν θα ματσάρουν καμία προσφορά πάνω από τα 3 εκατομμύρια τον χρόνο. Πριν από λίγο μάλιστα το eurohoops.net δημοσίευσε πως η υπόθεση του Μίροτιτς ναυάγησε οριστικά και ότι ήδη στο Λιμάνι εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Αλεκ Πίτερς μπορεί να προκύψει είτε από την ευρωπαϊκή αγορά, είτε από την αμερικανική, καθώς ως γνωστόν οι πραγματικά αξιόλογες περιπτώσεις στην γηραιά είναι περιορισμένες.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει θέμα Χάουαρντ για Ολυμπιακό, ενώ αυτή τη στιγμή η Φενέρ δεν αφήνει τον Ντόρσεϊ και θέλει να τον κρατήσει για τη νέα σεζόν.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Ιωάννου από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Τόμα Ερτέλ προτάθηκε στους Πειραιώτες, όμως δεν υπήρξε κάτι παραπάνω και πολύ σύντομα μάλιστα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ζενίτ!

Απόσταση Ολυμπιακού-Προμηθέα για Τανούλη

Σύμφωνα με το ρεπροτάζ του ertsports.gr, ο Ολυμπιακός είχε στην κορυφή της λίστας του για τη θέση του τρίτου σέντερ τον Γιώργο Τανούλη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον 20χρονο ψηλό, ωστόσο η μεταγραφή του δεν αναμένεται να είναι εύκολη υπόθεση. Ο λόγος για αυτό είναι οι… απαιτήσεις του Προμηθέα, οι οποίες δεν πέφτουν από το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης, ήτοι 150 χιλιάδες ευρώ.

Οι Πατρινοί δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω σε αυτήν τους τη θέση και το μόνο που μπορούν να δεχθούν είναι πληρωμή ενός μέρους της ρήτρας και δανεισμός παίκτη των “ερυθρόλευκων” με πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του από εκείνους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" για Παπαγιάννη και Ολυμπιακό - Ανάρτηση... φωτιά σε κόκκινο φόντο από τον πατέρα του (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags