Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάνε για τη ΒΟΜΒΑ με τοπ γκαρντ των 14 πόντων μ.o. στη Euroleague για αντί-Σλούκα οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2023-07-10 11:03:00

Πάνε για τη ΒΟΜΒΑ με τοπ γκαρντ των 14 πόντων μ.o. στη Euroleague για αντί-Σλούκα οι Αγγελόπουλοι!

Sportdog Team

Ούτε Ντόρσεϊ, ούτε Καλάθης! Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι αποφασισμένοι να κάνουν το μεταγραφικό "μπαμ" με περιζήτητο παίκτη στα γκαρντ, που πέρυσι έκανε εκπληκτική σεζόν. Δείτε βίντεο με τα καλύτερά του!

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Σλούκα ψάχνουν εδώ και λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό, με τα ονόματα των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθη να "παίζουν" στα ρεπορτάζ, αλλά τελικά να είναι άλλο αυτό που έχει "κυκλώσει" ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο Αλεσάντρο Μάγκι του "Sportando, ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει διαλέξει τον Μάρκους Χάουαρντ για τον βασικό του γκαρντ και όσο και να πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τον φέρουν στο ΣΕΦ.

 

Ο Αμερικανός "μπόμπερ" έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια και μάλιστα δεν προβλέπεται κάποιο buy out, ωστόσο στην Ιταλία γράφουν ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να ρίξει τη "βόμβα" και να ντύσει τον Χάουαρντ στα "ερυθρόλευκα", προσθέτοντας έναν "καυτό" παίκτη στη θέση "2".

«Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι εφικτό», τόνισε ο Μάγκι στο ρεπορτάζ του για το "φλερτ" του Ολυμπιακού με τον Χάουαρντ, που είναι σίγουρο ότι θα... τρελάνει τους φίλους των Πειραιωτών.

Ο Χάουαρντ πραγματοποίησε τρομερή σεζόν πέρυσι στη Euroleague, έχοντας με την Μπασκόνια 14,2 πόντους (46% δίποντο, 36,5% τρίποντο, 88,6% βολές), 1,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στην ACB "έγραψε" ακόμα καλύτερα νούμερα, ήτοι 16,1 πόντους μέσο όρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags