Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας - Παναθηναϊκός: Η... πρόκληση του Μπαρτζώκα - Έτσι "απαντάει" σε ΠΑΟ για Σλούκα - Απογειώνει παίκτη που έφυγε από ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2023-07-16 23:43:00

Η... πρόκληση του Μπαρτζώκα - Έτσι "απαντάει" σε ΠΑΟ για Σλούκα - Απογειώνει παίκτη που έφυγε από ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Η... πρόκληση του Μπαρτζώκα - Έτσι "απαντάει" σε ΠΑΟ για Σλούκα - Απογειώνει παίκτη που έφυγε από ΟΑΚΑ!

Ο Έλληνας κόουτς τον έχει στη λίστα του τουλάχιστον δύο χρόνια και ξέρει πως να ικανοποιήσει τα εντυπωσιακά προσόντα του...

Ο Ματ Τόμας εξετάζεται από ανθρώπους του Ολυμπιακού για την θέση στο «2» που αναζητά ενίσχυση! Μάλιστα, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν το θέμα εξαιτίας της προσπάθειας που κάνει η Βαλένθια να πάρει τον Τόμας πέφτοντας όμως πάνω στον Ολυμπιακό,!

Πρέπει να τονίσουμε, πως πρόκειται για παίκτη που αρέσει στον Μπαρτζώκα και ταιριάζει στο στυλ παιχνδιού του Έλληνα τεχνικού. Εξάλλου, τον ήθελε και 2 χρόνια πριν, ενώ εν τέλει είχε καταλήξει στον Ντόρσεϊ!

Ο Ολυμπιακός που σύμφωνα με αυτά που προκύπτουν ναι μεν έχει το όνομα του Ματ Τόμας διαθέσιμο (έχει προταθεί) αλλά δεν έχει προχωρήσει σε πρόταση όπως αναφέρουν οι Ισπανοί!

Πάντως, είναι εξαιρετικός σουτέρ με καριέρα σε ΝΒΑ και Ευρώπη και δεν μπορέσαμε να τον δούμε για τα καλά πέρσι στον Παναθηναϊκό καθώς έπαιξε ελάχιστα από τις 31 Ιανουαρίου που ήρθε και μέχρι το τέλος της σεζόν όπου δεν χρησιμοποιήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα μια και οι πράσινοι είχαν 9 ξένους. Στα 10 ματς που έπαιξε στην Ευρωλίγκα ο Τόμας είχε μέσο όρο 8,1 πόντους, δύο ριμπάουντ και 6,7 βαθμολογία.

Πάντως, με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, σίγουρα ο Τόμας εξετάζεται από τον Μπαρτζώκα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί την πρώτη του επιλογή για τον παίκτη που θα κουβαλήσει το μεγαλύτερο μέρος στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags