Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Απάντηση" ΠΑΟ για... Τζέιμς και Ολυμπιακό - Υπογράφει σήμερα κορυφαίο όνομα ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2023-08-05 14:15:00

"Απάντηση" ΠΑΟ για... Τζέιμς και Ολυμπιακό - Υπογράφει κορυφαίο όνομα ο Γιαννακόπουλος!

Sportdog Team
"Απάντηση" ΠΑΟ για... Τζέιμς και Ολυμπιακό - Υπογράφει κορυφαίο όνομα ο Γιαννακόπουλος!

"Οργιάζουν" τις τελευταίες ώρες οι φήμες για νέα τεράστια μεταγραφή από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Παναθηναϊκό.

Το... κερασάκι στην τούρτα με ένα "2-3άρι" ψάχνει να βάλει στον φετινό Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με το όνομα του Σβι Μίχαϊλιουκ να είναι στην κορυφή της πράσινης επικαιρότητας!

Ο Ουκρανός άσος περίμενε πρόταση από το NBA, αλλά δεν έχει βρει κάτι που να τον ικανοποιεί και σύμφωνα με την φημολογία των τελευταίων ωρών, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να τον "κλείσει", ρίχνοντας ακόμα μία "βόμβα" στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα social και το ελληνικό ίντερνετ, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ φέρεται έτοιμος να ανακοινώσει σήμερα την απόκτηση του Μίχαϊλιουκ, συμπληρώνοντας το φετινό παζλ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να ερμηνευτεί και ως μια τύπου απάντηση σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πρώην Πράσινο, Μάικ Τζέιμς, με τον κ. Γιαννακόπουλο να προχωράει νωρίτερα μέσα στην ημέρα, σε μια αινιγματική ανάρτηση για τον γκαρντ της Μονακό.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φτιαγμένος" μετά τον ΠΑΟ ο Ερνανγκόμεθ - Ασύλληπτα "όργια" με 10/10 σουτ σε φιλικό της Ισπανίας! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags