Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σπάνε" τον κουμπαρά οι Αγγελόπουλοι - Νέα πρόταση σε top NBAer - Κίνδυνος από Βαλένθια
Μπάσκετ
| 2023-09-15 22:32:00

"Σπάνε" τον κουμπαρά οι Αγγελόπουλοι - Νέα πρόταση σε top NBAer - Κίνδυνος από Βαλένθια

του Pick n' Scroll
"Σπάνε" τον κουμπαρά οι Αγγελόπουλοι - Νέα πρόταση σε top NBAer - Κίνδυνος από Βαλένθια

Διαψεύδουν στο Λιμάνι ότι δεν θα έρθει παίκτης! Οι Πειραιώτες όχι μόνο θα κάνουν μεταγραφή, αλλά θα προκαλέσει και... κρότο, καθώς προσπαθούν να φέρουν στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό παίκτη από την Αμερική.

Ολυμπιακός:  Οι διεργασίες για το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη συνεχίζονται, εξακολουθεί, όμως, να υπάρχει και η αγωνία για τον γκαρντ, που θα αποκτηθεί και με τον οποίο θα κλείσουν το ρόστερ τους οι νταμπλούχοι.

Πριν από λίγο βγήκε στον αέρα ότι ο Ολυμπιακός έκανε νέα πρόταση στον πρώην παίκτη των Κινγκς, Τέρενς Ντέιβις, και ότι θα περιμένει γενικώς για μεταγραφή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Περίοδος, που κορυφώνονται τα «κοψίματα» του ΝΒΑ.

Το τι ακριβώς θα γίνει, δεν θα αργήσει να φανεί καθώς μάλιστα οι εξελίξεις στα μεταγραφικά αλλάζουν συχνά, πυκνά και φέτος το καλοκαίρι το είδαμε πολλές φορές. Την μία μέρα π.χ. ο Πάντερ πλησίαζε στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη έμεινε τελικά στην Παρτίζαν.

Ο Ολυμπιακός πέρα από τον Ντέιβις, έχει συζητήσει με τον Κέντρικ Ναν αλλά και με τον Ιγκνας Μπραζντέικις. Με τον Λιθουανό δεν υπάρχει πλέον καμία επαφή, καθώς η Ζαλγκίρις δεν τον παραχωρεί.

Ο Ναν, όμως, παραμένει ελεύθερος. Και μάλιστα τις τελευταίες ώρες έρχονται πληροφορίες από την Αμερική ότι τόσο αυτός όσο και ο Μπριν Φορμπς, που πριν από καιρό είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό, σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να έρθουν στην Ευρώπη. Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, θα φανεί λίαν συντόμως με τον Ναν επίσης να είναι και στο στόχαστρο της Βαλένθια. Για τον Φορμπς, τον πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Μπακς, δεν είχε ασχοληθεί τότε ο Παναθηναϊκός, ούτε πρόκειται να ασχοληθεί τώρα. Και τον Φορμπς, πάντως, τον σκανάρει η Βαλένθια.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ρωτάει συνεχώς αν υπάρχει ενδεχόμενο η ομάδα του να μην πάρει τελικά παίκτη. Η απάντηση είναι καθησυχαστική. Θα γίνει μεταγραφή και θα είναι και ηχηρή. Το ποιος θα είναι και το πότε θα γίνει, αυτό μάλλον δεν το ξέρει κανείς.

Το ταμείο της ΚΑΕ είναι ακόμη πιο πλούσιο πλέον μετά την μετακόμιση του Βεζένκοφ στο ΝΒΑ και οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Σλούκας, από ΠΑΟ... σε Ολυμπιακό - Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα, αλλάζει πλάνο - "Καραμπόλα" με Μιχάιλιουκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags