Facebook Pixel Μονακό: Το... συνεχίζει η Μονακό! Νέο τρολάρισμα σε Ολυμπιακό με ποίημα για τον Μάικ Τζέιμς (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-09-23 00:33:00

Το... συνεχίζει η Μονακό! Νέο τρολάρισμα σε Ολυμπιακό με ποίημα για τον Μάικ Τζέιμς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το... συνεχίζει η Μονακό! Νέο τρολάρισμα σε Ολυμπιακό με ποίημα για τον Μάικ Τζέιμς (ΦΩΤΟ)

Πολύ έντονα ακούστηκε το όνομα του Αμερικανού γκαρντ για τους Ερυθρόλευκους τον περασμένο καιρό και τους Μονεγάσκους να... τρολάρουν ξανά τους Πειραιώτες για το συγκεκριμένο θέμα.

Μονακό: Πριν λίγο καιρό οι Μονεγάσκοι είχαν ξεκινήσει το... τρολάρισμα προς τους Ερυθρόλευκους, λόγω του ενδιαφέροντος για τον Μάικ Τζέιμς, όταν μετά τον εντυπωσιακό ημιτελικό μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ, για το Μουντομπάσκετ είχαν γράψει: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος είναι πιο γρήγορος, ο αγώνας ΗΠΑ-Γερμανίας ή οι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν δημοσιεύουμε κάτι για τον Μάικ Τζέιμς».

Τώρα η ομάδα του Πριγκιπάτου θέλοντας να εκθειάσει το ρόστερ της επέλεξε ένα... ποίημα στο περιθώριο της Media Day, στο οποίο έκανε ειδική αναφορά στον... Ολυμπιακό!

«Ο Κέμπα Γουόκερ ντριπλάρει φοβερά, φέρνει στα αποδυτήρια τον αέρα ενός σταρ, δουλεύοντας στην άμυνα ο Τέρι Τάρπεϊ είναι τεράστιος, με 'ψήσιμο' πήραμε τον Έλι (σ.σ. Οκόμπο) κινείται υπέροχα σαν ζελέ, είναι ο Μάικ Τζέιμς τον οποίο φοβούνται πολλοί, οι φίλοι του Ολυμπιακού ρίχνουν ένα δάκρυ», αναφέρει η ανάρτηση της Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνός με Σκάρπα στον Ολυμπιακό - "Γι’ αυτό θέλει να φύγει - Βραζιλία και ξανά Αγγλία λόγω… Μαρτίνεθ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags