Facebook Pixel Euroleague: Μεγάλο διπλό για Ρέαλ κόντρα σε Μπασκονια - Απόδραση από τη χώρα των Βάσκων με σούπερ Γιαμπουσέλε (vid)
Μπάσκετ
| 2023-10-06 23:43:00

Μεγάλο διπλό για Ρέαλ κόντρα σε Μπασκονια - Απόδραση από τη χώρα των Βάσκων με σούπερ Γιαμπουσέλε (vid)

Πολύ σημαντική νίκη για τη Βασίλισσα που έχοντας τον Γιαμπουσέλε σε μεγάλη μέρα κατάφερε και πήρε το... θρίλερ κόντρα στη Μπασκόνια με 77-79 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου της Euroleague που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Euroleague: Επί τρεις περιόδους η Μπασκόνια είχε σταθερά το προβάδισμα και φαινόταν να ελέγχει το ρυθμό στον μεγάλο ισπανικό «εμφύλιο» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στην τελευταία περίοδο «μίλησαν» η κλάση του Γιούλ (15π., 4/9 τριπ.) και η αποτελεσματικότητα του Γιαμπουσέλε (18π.) και οι πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν με το... δεξί στην πρεμιέρα της εφετινής Euroleague, φτάνοντας στη νίκη με 79-77.

Η Μπασκόνια είχε σε πολύ άσχημη βραδιά τον άστοχο Χάουαρντ (1/8 τριπ.), όμως έβρισκε σταθερά λύσεις απ’ τους Κοστέλο και Μονέκε, όμως η άμυνα της «βασίλισσας» στην τελευταία περίοδο «τσάκιζε» κόκαλα (δέχθηκε μόλις 10 πόντους) και την οδήγησε στη μεγάλη ανατροπή και το διπλό. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 4 πόντους (2/6 δίπ.) και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 47-43, 67-62, 77-79

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags