Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εργκίν Αταμάν: "Αδύναμος κρίκος ο Γκάρι, νεύρα με Αντετοκούνμπο ο Αταμάν - Κοιτάζει NBA, 3άρι με σουτ από την περιφέρεια"!
Μπάσκετ
| 2023-10-12 14:47:00

"Αδύναμος κρίκος ο Γκάι, νεύρα με Αντετοκούνμπο ο Αταμάν - Κοιτάζει NBA, 3άρι με σουτ από την περιφέρεια"!

του Γιώργου Κτενά
"Αδύναμος κρίκος ο Γκάι, νεύρα με Αντετοκούνμπο ο Αταμάν - Κοιτάζει NBA, 3άρι με σουτ από την περιφέρεια"!

Οι λόγοι της... έκρηξης του Τούρκου και η νέα μεταγραφή. Γιατί οι Πράσινοι μέχρι τώρα δεν παίζουν ακόμα όπως περιμένει ο προπονητής του, ποιοι παίκτες έχουν μείνει πιο πίσω και ποια θα είναι η τελευταία προσθήκη στο πράσινο ρόστερ.

Τα πρώτα συμπεράσματα που έχουν βγει μέχρι τα μέσα Οκτώβρη από την παρουσία τού Παναθηναϊκού σχολίασε μέσω του sportdog η Βαρβάρα Φανίδη, δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Πράσινων.

Τι λέει για την ετοιμότητα του Τριφυλλιού, ποιος παίκτης είναι αδύναμος κρίκος και για ποιον λόγο είχε νεύρα ο Αταμάν μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Για αυτό είχε έκρηξη ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό - Αδύναμος κρίκος ο Κάιλ Γκάι"

Βαρβάρα, ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για τον Παναθηναϊκό αυτό το πρώτο διάστημα που βλέπουμε την ομάδα;

"Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα σε φάση μονταρίσματος, γιατί είναι εκτός λόγω και των τραυματισμών τους οι Παπαπέτρου και Μήτογλου. Οι επιλογές τού Αταμάν είναι περιορισμένες, αλλά το πρώτο δείγμα με το Μαρούσι δεν ήταν θετικό. Νίκησε εύκολα, μεν, αλλά η νοοτροπία πολλών παικτών ήταν σε κακή κατάσταση και αυτό έφερε έκρηξη του Τούρκου τεχνικού. Για αυτό την επόμενη μέρα έκανε προπόνηση 8 ωρών και τις 5 από αυτές τους έδειχνε βίντεο".

Υπάρχουν παίκτες που ίσως έχουν μείνει πίσω;

"Δεν χρειάζεται να ονομάσουμε παίκτες, άλλωστε με το Μαρούσι ήταν το πρώτο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά φάνηκε ότι κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Εντάξει, ο Κάιλ Γκάι φαίνεται ότι είναι αδύναμος κρίκος, γιατί δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό. Μεγάλη υπόθεση όμως που θα παίξει με την Μπάγερν ο Ερνανγκόμεθ.. Είναι must win αυτό το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό".

"3άρι με σουτ από την περιφέρεια - Δεν μπορεί ο Καλαϊτζάκης - Νεύρα με Αντετοκούνμπο ο Αταμάν"

Επιθετικό γκαρντ ή 3άρι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός;

"Θέλει 3άρι, γιατί είναι η μοναδική θέση που είναι κενή. Αν πάει χειρουργείο ο Παπαπέτρου, θα μείνει εκτός για καιρό και ο Αταμάν κοιτάζει τα κοψίματα στο ΝΒΑ. Από πίσω έρχεται ο Καλαϊτζάκης αλλά δεν μπορεί να σηκώσει βάρος. Στα γκαρντ, τώρα, έχει σχετική υπεροπλία. Περισσότερο 3άρι με περιφερειακό σουτ χρειάζεται".

Είναι έκπληξη μέχρι στιγμής ο Κώστας Αντετοκούνμπο;

"Παιχνίδι με το παιχνίδι είναι καλύτερος, γιατί και με τον Ολυμπιακό έδειξε καλά στοιχεία - Ειδικά αμυντικά έκανε ο,τι ζήτησε ο Αταμάν. Έχει εντυπωσιακές φάσεις γιατί' εχει άλμα, αλλά θα πρέπει να κρατήσει λίγο τα  νεύρα του - Στο παιχνίδι με το Μαρούσι, σε ανύποπτη φάση, έχασε τον έλεγχο. Κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχε εκνευρισμό πον Αταμάν". 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια κίνηση Χουάντσο στον "πεσμένο" Γκάι - Ο Έλληνας των... ειδικών αποστολών - "Θέμα" με Αντετοκούνμπο \

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags