Facebook Pixel Euroleague: Περίπατος για Παρτιζάν στη Γαλλία - "Καθάρισε" τη Βιλερμπάν σε... πέντε λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-12 22:59:00

Περίπατος για Παρτιζάν στη Γαλλία - "Καθάρισε" τη Βιλερμπάν σε... πέντε λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ένα επιθετικό ξέσπασμα για την ομάδα του Ομπράντοβιτς, "κλείδωσε" την άνετη νίκη (99-62) επί των Γάλλων.

Δίχως να κουραστεί ιδιαίτερα η Παρτίζαν πέτυχε την πρώτη νίκη της στη Euroleague ξεπερνώντας τη συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Σερβική πολυφωνία, γαλλική αφωνία

Το σύνολο του Ομπράντοβιτς εξ αρχής επέβαλε τον ρυθμό του, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +4, 17-13 με εκφραστή τον Πάντερ και τον ΛεΝτέι να είναι αποτελεσματικός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στη δεύτερη περίοδο η σερβική ομάδα λειτούργησε ακόμη καλύτερα έχοντας πλουραλισμό στο επιθετικό κομμάτι, ο Άντζουσιτς βοήθησε ερχόμενος από τον πάγκο, η διαφορά έφτασε στους 15 πόντους, η γαλλική ομάδα δεν μπορούσε να βρει ρυθμό από την περίμετρο (1/12 τρίποντα), Ντε Κολό και Λοβέρν ήταν παρόντες μόνο εν τω σώματι, ενώ η Παρτίζαν είχε το εξαιρετικό 14/18 στα δίποντα, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο μπροστά με 43-29.

Διαδικαστικό το δεύτερο ημίχρονο

Απο ένα σημείο και μετά η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, αφού η Βιλερμπάν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Σέρβων, οι οποίοι ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν ασταμάτητοι. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και οι 11 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν απο τον Ομπράντοβιτς βρήκαν σκορ με το τελικό 88-62 να είναι απολύτως δίκαιο και MVP τον ΛεΝτέι που είχε 27 στην αξιολόγηση με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα και 1 κλέψιμο.

Την επόμενη εβδομάδα η Βιλερμπάν παίζει στην Τουρκία με Έφες και Φενέρ, ενώ η Παρτίζαν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό.

Εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυρίαρχος Λεσόρ… απαντήσεις Μαντζούκα - Γκραντ για όλες τις δουλειές - Έρχεται μεγάλη μεταγραφή από ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags