Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κυρίαρχος Λεσόρ… απαντήσεις Μαντζούκα - Γκραντ για όλες τις δουλειές - Έρχεται μεγάλη μεταγραφή από ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2023-10-12 23:22:00

Κυρίαρχος Λεσόρ… απαντήσεις Μαντζούκα - Γκραντ για όλες τις δουλειές - Έρχεται μεγάλη μεταγραφή από ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll

Γιατί κινδύνεψε με τη Μπάγερν και το τελευταίο "χτύπημα". Πώς οι Πράσινοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην Ευρωλίγκα, οι παίκτες που ξεχώρισαν και η προσθήκη που έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού .

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα. Κέρδισε την Μπάγερν με 78-71 παρότι έπαιξε χωρίς Σλούκα και Μήτογλου και πλέον μπορεί να βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν για δεύτερο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα πολύ καλή άμυνα ενώ στην επίθεση είχαν τον Λεζόρ να δεσπόζει και τους Μαντζούκα και Γκραντ να είναι κλειδιά για την επικράτηση.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έφυγε σε γενικές γραμμές χαρούμενος από το γήπεδο και πλέον σκέφτεται τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του, όταν επιστρέψουν οι απόντες, νοιώσει πιο καλά ο Παπαπέτρου και συν τοις άλλοις έρθει σε λίγες μέρες και η μεγάλη μεταγραφή από το ΝΒΑ.

Ο Λούκα Βιλντόσα δέσποσε στο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος γκαρντ πήρε την ευθύνη πάνω του και μπόρεσε να καθοδηγήσει με μαεστρικό τρόπο την ομάδα του, η οποία την ίδια ώρα έπαιζε άμυνα με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό τρόπο. Η Μπάγερν είχε μπλοκαρισμένα τα ατού της και μόνο ο Μπολμάρο κάτι προσπαθούσε να πετύχει.

Κάποια στιγμή η διαφορά πήγε και στους 16 πόντους (30-14) με βολές του Μπαλτσερόφσκι.

Οι αλλαγές στις πεντάδες έφεραν και αλλαγές στη μορφή του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα σημείο φάνηκε να χάνει την συνοχή του, η είσοδος του Φρανσίσκο βοήθησε τους Γερμανούς, ενώ ο Μπολμάρο όσο πέρναγε η ώρα, ανέβαζε ταχύτητα. Ετσι η διαφορά πήγε και στους 4 πόντους (34-30). Οι «πράσινοι», όμως, πήγαν με καλύτερες ανάσες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, καθώς ο Μαντζούκας ευστόχησε στο τελευταίο σουτ, που ήταν και τρίποντο.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό με την Μπάγερν να παίρνει τα ριμπάουντ και να πλησιάζει μέχρι και στους 2 πόντους. Ο Λεζόρ, όμως, είχε απαντήσεις και βοήθησε την ομάδα του να ξεφύγει έστω και για όχι πολύ. Βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση και το γεγονός ότι οι Γερμανοί είχαν κακό ποσοστό στα τρίποντα.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι καθάρισε για τον εξάστερο με τους Μαντζούκα και Γκραντ να βάζουν για τα καλά το χέρι τους. Ο Μαντζούκας έβαλε τα τρίποντα, ο Γκραντ βοήθησε και στις δύο πλευρές του γηπέδου και έτσι ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αδύναμος κρίκος ο Γκάι, νεύρα με Αντετοκούνμπο ο Αταμάν - Κοιτάζει NBA, 3άρι με σουτ από την περιφέρεια"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags