Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Γουόκαπ και 0-14 έστειλαν τον Ολυμπιακό στην... κόλαση - Εκτός ομάδας ο Μπραζντέικις - "Προσευχές" Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2023-10-13 23:44:00

Γουόκαπ και 0-14 έστειλαν τον Ολυμπιακό στην κόλαση - Εκτός ομάδας ο Μπραζντέικις - "Προσευχές" Μπαρτζώκα

του Pick n' Scroll

Τι πλήρωσαν οι Πειραιώτες κόντρα στην Μπάρτσα και η δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί με δύο παιχνίδια. Οι Πειραιώτες βρέθηκαν σε κακό βράδυ και πλέον περιμένουν τις επιστροφές...
 

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στη πηγή, αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό. Σε ένα ματς, που ήλεγχε στη μεγαλύτερη διάρκεια η Μπαρτσελόνα, οι Πειραιώτες μπόρεσαν και το έφεραν προς τη μεριά τους. Και περίπου τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε κατάφεραν να προηγηθούν με 7 πόντους, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι κοντά στο να το καθαρίσουν. Η τελική ευθεία, όμως, ανήκε στην Μπαρτσελόνα, η οποία έγραψε ένα εντυπωσιακό 0-14. Εκανε το εις βάρος της 66-59, 66-73 και στην ουσία σφράγισε τη νίκη. Οι παίκτες της ισπανικής ομάδας ξαναβρήκαν τα σουτ τους στα τελευταία λεπτά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν την κούραση του Ολυμπιακού και έτσι έκαναν το 2 στα 2 στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός είχε κούραση, γιατί έπαιζε χωρίς τρεις. Ο Ουίλιαμς-Γκος ήταν εκτός όπως επίσης και ο ΜακΚίσικ με τον Σίκμα. Το ενεργειακό κομμάτι έπαιξε λοιπόν μεγάλη σημασία αν αναλογιστεί κανείς επίσης ότι και ο Φαλ αγωνίστηκε χωρίς να είναι έτοιμος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γάλλος σέντερ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Την ίδια ώρα έπαιξε ο Μπραζντέικις, είχε 2-3 καλές στιγμές, είναι, όμως, και για αυτόν φανερό ότι δεν είναι ακόμη μέλος της ομάδας. Ότι δεν έχει ενσωματωθεί, κάτι φυσιολογικό, αφού είναι δεν είναι στον Ολυμπιακό 20 μέρες.

Ο Ουόκαπ στο τέλος κουράστηκε, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και το 0-14 έστειλε στην κόλαση τους Πειραιώτες, που έτσι έχασαν για πρώτη φορά την φετινή χρονιά.

Οι νταμπλούχοι είναι και φέτος πολύ ποιοτικοί, αλλά τους έπεσαν μαζεμένα πολλά προβλήματα, κάτι, που δεν τους είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια. Και κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα, το πλήρωσαν.

Δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά ακολουθεί διαβολοβδομάδα και ο Μπαρτζώκας εύχεται να είναι στην διάθεσή του ο Ουίλιαμς-Γκος, γιατί μόνο με τον Ουόκαπ δεν βγαίνουν τα παιχνίδια με Αρμάνι και Παρτίζαν. Καλός και τίμιος ο Λούντζης, αλλά μόνο για να έρχεται πίσω από Ουόκαπ και Ουίλιαμς-Γκος.

Ο Μπαρτζώκας εύχεται επίσης ο Φαλ να δυναμώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί μόνο με τον Μιλουτίνοφ δεν γίνεται δουλειά.

Και σημειωτέον ο Σίκμα και πολύ περισσότερο ο ΜακΚίσικ θα είναι εκτός παρκέ για κάμποσο διάστημα ακόμα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μεγάλο όνομα που "έκοψε" ο Σπανούλης στην Εθνική - Συμφωνία με Γιάννη - Εποχή Ρογκαβόπουλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags