Facebook Pixel Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Η κόντρα Μίροτιτς - Πίτερς θα κάνει τη διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-17 12:46:00

Δεν πήρε Μίροτιτς, έχει... Πίτερς ο Ολυμπιακός - Το "κρυφό" χαρτί του Μπαρτζώκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ταξιδεύει για το πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο του Νίκολα Μίροτιτς.

Για την 3η αγωνιστική της Euroleague, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, αν και έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ήταν το πρόσωπο του καλοκαιριού.

 
Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είχε γίνει σήριαλ για το σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του και τελικά αποφάσισε να είναι η Μιλάνο. Ο Μίροτιτς ήταν εντυπωσιακότατος στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα σημείωντας 27 πόντους απέναντι στη Φενέρμπαχτσέ, ενώ έκανε και double double με 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, αλλά και εφτά κερδισμένα φάουλ.

Το μοναδικό ματς του Μίροτιτς στην Ευρωλίγκα

vs Φενέρμπαχτσε 35:43, 27 πόντους (6/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 6/8 βολές), 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 7 κερδιμένα φάουλ

Το φετινό... όπλο του Μπαρτζώκα είναι ο Πίτερς

Το αντίπαλο δέος του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουοντ ξεκίνησε και αυτός με double double στη φετινή διοργάνωση, έχοντας 17 πόντους και 10 ριμπάουντ στο ΟΑΚΑ, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν επί του Παναθηναϊκού. Στο «αιώνιο» ντέρμπι ο Πίτερς είχε επίσης 4 ασίστ και 4 κλεψίματα και αξιοσημείωτο είναι πως και αυτό το ματς, αλλά και το μοναδικό που έχει παίξει ο Μίροτιτς στη φετινή διοργάνωση (αναβλήθηκε αυτό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ) οδηγήθηκαν στην παράταση.

Πάντως, για τον Πίτερς υπάρχουν δύο ματς με δείγματα γραφής του, αφού την περασμένη εβδομάδα οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague την Μπαρτσελόνα και έχασαν. Ο βασικός φόργουορντ των ερυθρόλευκων μετά την φυγή του Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για περισσότερα από 32 λεπτά κόντρα στους Καταλανούς πετυχαίνοντας 11 πόντους, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα γεμίζοντας την στατιστική του.

Ο Αλεκ Πίτερς στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague

vs Παναθηναϊκός 36:50, 17 πόντους (5/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/1 βολές), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα
vs Μπαρτσελόνα  32:13,  11 πόντους (2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 1/1 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα

Τι έκαναν το Σαββατοκύριακο Μίροτιτς - Πίτερς

H Αρμάνι Μιλάνο στο ιταλικό πρωτάθλημα επικράτησε το Σαββατοκύριακο επί της Ρέτζιο Εμίλια με 79-68 με τον Νίκολα Μίροτιτς να αγωνίζεται για 28 λεπτά και να έχει 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, ενώ ο Πίτερς απέναντι στην ΑΕΚ επικράτησε με 79-71 στο άδειο λόγω τιμωρίας Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags