Facebook Pixel Euroleague: Τεράστιο διπλό για Μπάγερν στη Μπασκόνια - Πήρε τη νίκη με ανατροπή και άμυνα για σεμινάριο (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-17 23:38:00

Τεράστιο διπλό για Μπάγερν στη Μπασκόνια - Πήρε τη νίκη με ανατροπή και άμυνα για σεμινάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οι Βαυαροί μπορεί να βρέθηκαν στο -10 από τους Βάσκους, στο 28' της αναμέτρησης, όμως παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο υπόλοιπο του αγώνα κατάφεραν και πήραν πάρα πολύ σημαντική νίκη με 76-68 παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το δεύτερο "ροζ φύλλο αγώνα" στη φετινή Euroleague.

Euroleague: Ο γεννημένος στην πόλη της Βιτόρια Γκαστέις προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, είδε την ομάδα του να επικρατεί με 76-68 στην έδρα της Μπασκόνια χάρη σε ένα φοβερό τελευταίο 12λεπτο.

Ο Πάμπλο Λάσο επέστρεψε στην Ισπανία και στην πόλη που γεννήθηκε για να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπασκόνια για την 3η αγωνιστική της Euroleague, χωρίς μάλιστα να έχει στη διάθεσή τους τους Ιμπάκα, Λούτσιτς.

Iσορροπία όσο δεν πάει…

Το πρώτο ημίχρονο είχε μάχη μέχρι εσχάτων, αφού η Μπασκόνια πήρε διαφορά 7 πόντων, η Μπάγερν 4 και σε γενικό πλαίσιο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ. Από τους γηπεδούχους ο Χάουαρντ δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο σκορ με τους Κοστέλο και Ντιόπ να οδηγούν, ενώ για τους Βαυαρούς του Βάσκου Πάμπλο Λάσο ο Φρανσίσκο είχε 9 πόντους με τους Γκιλέσπι, Έντουαρντς (από 8) να συνδράμουν και το σκορ να κλείνει στο 42-41 υπέρ των γηπεδούχων.

Ισπανική κατάρρευση και στο τέλος νικούν οι Γερμανοί!

Μέχρι το 28′ όλα πήγαιναν κατ’ευχήν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι -έστω και χωρίς τη συνδρομή του…άφαντου Χάουαρντ (είχε 4 πόντους) με καλάθι του Μονέκε έφτασαν τη διαφορά για πρώτη στους 10 πόντους, 62-52. Αίφνης σαν να έπεσε ο διακόπτης. Το σύνολο του Λάσο βρήκε πόντους από όλους τους παίκτες και λύσεις από τον πάγκο (Γκίφαϊ, Γουάιλερ-Μπαμπ) αφού στα εναπομείναντα 12 λεπτά πέτυχε 24 πόντους, δέχθηκε μόλις για να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη Euroleague και πρώτη εκτός έδρας, επικρατώντας με 76-68.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags