Facebook Pixel Euroleague: Με το πόδι κολλημένο στο... γκάζι η Ρεάλ - Διέλυσε τη Ζαλγκίρις με τρομερούς Καμπάτσο, Πουαριέ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-17 23:57:00

Με το πόδι κολλημένο στο... γκάζι η Ρεάλ - Διέλυσε τη Ζαλγκίρις με τρομερούς Καμπάτσο, Πουαριέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Την τρίτη διαδοχική νίκη στη Eurolegue, και 10η σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής, πέτυχε η Βασίλισσα που δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί με 93-79 των Λιθουανών, έχοντας Καμπάτσο και Πουαριές να βάζουν από 18 πόντους, ενώ ο Ντεκ πρόσθεσε άλλους 19.

Euroleague: Με τους Πουαριέ, Καμπάσο και Ντέκ να ηγούνται στην παραγωγή του σκορ και τους τρείς “γερόλυκους”, Φερνάντεθ, Γιουλ και Ροντρίγκεθ, να «διαψεύδουν» τα χρόνια τους, η Ρεάλ νίκησε εύκολα την Ζαλγκίρις )93-79) στο ντέρμπ κορυφής της 3ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Ο Καμπάσο έδωσε ρεσιτάλ

Με 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, 16 στο α’ ημίχρονο και 4 ασίστ και ένα “κλέψιμο” της μπάλας, ο Φακούντο Καμπάσο έθεσε… υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP του αγώνα. Ο Αργεντίνος πλει μέικερ ήταν χάρμα ιδέσθαι στα 9 λεπτά που αγωνίσθηκε και ενώ ο Ματέο χρησιμοποίησε ταυτόχρονα τους 3 “γερόλυκους”, Ροντρίγκεθ, Γιουλ και Φερνάντεθ στα τέλη της πρώτης περιόδου. Η Ζάλγκιρις βρέθηκε πίσω στο σκορ, μέχρι και 10 πόντους, αλλά μείωσε στο καλάθι και η Ρεάλ αντέδρασε άμεσα, χάριν και πάλι του Καμπάσο. Το 30-28 διαμορφώθηκε σε 41-30 και στο τέλος του ημιχρόνου, ο Χεζόνια διαμόρφωσε το 53-43.

Το «μπορώ» του Πουαριέ στην επίθεση

Ο Βίνσεντ Πουαριέ έχει αμυντικές προτεραιότητες και αποστολές στο παιχνίδι του, αλλά κόντρα στην Ζαλγκίρις, αξιοποίησε στο έπακρο τις ασιστ των Καμπάσο, Χεζόνια και Ροντρίγκεθ, με αποτέλεσμα να είναι η σταθερή επιλογή στην επίθεση της Ρεάλ. Η Ζάλγκιρις μείωσε τρείς φορές στους 5 πόντους στην 3η περίοδο, αλλά η Ρεάλ, όποτε και όπως ήθελε διεύρυνε το προβάδισμα της, άνω των 10 πόντων και ειδικά στην 4η περίοδο, «τελείωσε» το παιχνίδι από τα δυο πρώτα λεπτά…

Δεκάλεπτα: 25-19, 53-43, 72-62, 93-79

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags