Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αποκαρδιωτικός στην Πόλη ο ΠΑΟ, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη... - Ούτε τα βασικά ο Βιλντόσα"
Μπάσκετ
| 2023-10-18 12:46:00

"Αποκαρδιωτικός στην Πόλη ο ΠΑΟ, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη... - Ούτε τα βασικά ο Βιλντόσα"

Sportdog Team

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός και κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αφού εμφάνισε τις ίδιες παθογένειες ενώ αναφέρθηκε στα στοιχεία του παίκτη που θα αποκτηθεί. Σχόλιο για την μη αξιοποίηση του Χουάντσο.

Την… σταθερά κακή απόδοση του Παναθηναϊκού κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, με αφορμή και την χθεσινή ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

«Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν πραγματικά τραγική, αποκαρδιωτική αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Αντίστοιχη εικόνα έδειξε και με το Περιστέρι bwin για 25 λεπτά. Στην επίθεση δεν έχει δημιουργία, συνεργασίες και αυτοματισμούς, χθες μόνο ο Γκάι έβαλε κάποια σουτ και άνοιξε λίγο την άμυνα της Φενέρμπαχτσε. Δεν εκμεταλλεύθηκε καθόλου τα mismatch, σε αντίθεση με την τουρκική ομάδα. 

Στην άμυνα πρέπει να γίνει πολύ πιο σκληρός και δυνατός, για την ώρα φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει. Όταν του κόβεις την δημιουργία, τότε ο Παναθηναϊκός βραχυκυκλώνει. Το έχω πει πολλές φορές; πρώτος στόχος του θα πρέπει να είναι να παρουσιαστεί καλύτερος από πέρυσι και να προκριθεί στα playoffs της Euroleague. Η προσθήκη παίκτη που θα γίνει, θα είναι με αυτό τον γνώμονα. Να έχει μέγεθος και να είναι τόσο καλός και σε άμυνα και σε επίθεση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία και στην μη αξιοποίηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από πλευράς Τριφυλλιού μέχρι τώρα, γεγονός που του προκαλεί εντύπωση καθώς χάνει ένα σημαντικό «όπλο».

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι ο Βιλντόσα δεν κάνει πλέον ούτε τα… βασικά, όντας εμφανώς αγχωμένος να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει στηριχθεί πάνω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από Γουίλμπεκιν - Αυτός ήταν ο λόγος της "σύρραξης" με τον Σλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags