Facebook Pixel Κώστας Σλούκας - Σκότι Γουίλμπεκιν: Αποκάλυψη από Γουίλμπεκιν - Αυτός ήταν ο λόγος της "σύρραξης" με τον Σλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-18 11:03:00

Αποκάλυψη από Γουίλμπεκιν - Αυτός ήταν ο λόγος της "σύρραξης" με τον Σλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας τον λόγο που... μανούριασαν με τον Έλληνα άσο του Τριφυλλιού.

Την ήττα με κάτω τα χέρια με 83-69 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από την "σύρραξη" στο τέλος ανάμεσα σε Σκότι Γουίλμπεκιν και Κώστα Σλούκα.

Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ των Πράσινων κατά την αποχώρησή του από το παρκέ άνοιξε διάλογο και με την εξέδρα των Τούρκων, που τον αποδοκίμαζαν έντονα, αφού πλέον τον θεωρούν "εχθρό", λόγω του περσινού buzzer beater στα πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Για τον "καυγά" στο κέντρο του παρκέ αναφέρθηκε ο Γουίλμπεκιν, αποκαλύπτοντας τον λόγο για το "θερμό επεισόδιο", τονίζοντας πως δεν του άρεσε το γεγονός πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στο κέντρο του γηπέδου για το καθιερωμένο "ζντο".

«Προσπαθούσαν να κάνουν την κουβέντα τους πάνω στο σήμα της ομάδας μας στο κέντρο του γηπέδου. Σκέφτηκα αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια... Πάντα λέω και πιστεύω ότι η ομάδα μας πρέπει να είναι ακριβώς στη μέση του γηπέδου μετά το τέλος κάθε αγώνα. Αυτό θα το κάνω πάντα. Πρέπει να είμαστε στη μέση, να βάλουμε τα χέρια μας και να κάνουμε την κουβέντα μας. Μπορούν να πάνε οπουδήποτε αλλού στο γήπεδο...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάλυση Συρίγου για το... ναυάγιο του ΠΑΟ με Φενέρ: "Συναγερμός" για Σλούκα και Βιλντόσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags