Facebook Pixel Euroleague: Επική ανατροπή από το -18 η Φενέρμπαχτσε με σούπερ Καλάθη - "Φλέρταρε" με τριπλ νταμπλ! (Highlights)
Μπάσκετ
| 2023-10-19 23:08:00

Επική ανατροπή από το -18 η Φενέρμπαχτσε με σούπερ Καλάθη - "Φλέρταρε" με τριπλ νταμπλ! (Highlights)

Sportdog Team

Ο Νικ έκανε τρομερή εμφάνιση και οδήγησε τη Φενέρ σε επιστροφή από -18 και νίκη επί της Βιλερμπάν με 101-86.

Euroleague: Με οδηγό τον Νικ Καλάθη, που κινήθηκε σε ρυθμούς triple-double, η Φενέρμπαχτσε με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και επικράτησε 101-86 της Βιλερμπάν.

Η πρώτη διπλή εβδομάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς έκανε το 2/2, διατηρώντας αλώβητη την έδρα της και έφτασε τις τρεις νίκες στη φετινή Euroleague.

Για να τα καταφέρει απόψε κόντρα στη Βιλερμπάν, ωστόσο, χρειάστηκε να πετύχει μία μεγάλη ανατροπή, μετά το άσχημο πρώτο ημίχρονο.

Εφιαλτικό ξεκίνημα η Φενέρ, κυρίαρχη και καταιγιστική η Βιλερμπάν

Εντυπωσιακή ήταν η Βιλερμπάν στα πρώτα 20 λεπτά στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ μπήκε «φουριόζα» στο ματς και κατάφερε να αιφνιδιάσει την Φενέρ. Πέτυχε μεγάλα σουτ και τιμώρησε την τουρκική άμυνα στο transition, δημιουργώντας από πολύ νωρίς διψήφια διαφορά (13-26).

Ο Καλάθης με τη δημιουργία του και ο Γουίλμπεκιν με κάποια δύσκολα σουτ έδωσαν επιθετική πνοή στη Φενέρμπαχτσε, όμως το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν στην άμυνα. Έτσι, παρότι οι Τούρκοι έριξαν τη διαφορά μετά από ώρα σε μονοψήφια τιμή (35-44) την είδαν πολύ γρήγορα να παίρνει και πάλι την ανιούσα. Ο Λι δημιουργούσε με μαεστρία, ο Τζάκσον τα έβαζε από… παντού και η Βιλερμπάν έκλεισε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με… αέρα 13 πόντων (42-55).

Σε λίγο περισσότερα…

Τα δεκάλεπτα: 16-28, 42-55, 72-70, 101-86

Αναλυτικά ΕΔΩ η στατιστική του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβληματισμός για παίκτες στον ΠΑΟ, διορία 15 μέρες - Μεταγραφή από... Τρίτη, "όχι" για Λάνγκφορντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags