Euroleague: Με 19 πόντους του Γιουλ και νταμπλ νταμπλ του Καμπάτσο, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Αρμάνι Μιλάνο με 88-71.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Αρμάνι να έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ, ωστόσο η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα επόμενα δύο δεκάλεπτα πάτησε γκάζι και πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Με τον Σιλντς να μπαίνει «ζεστός» στο παιχνίδι η Αρμάνι κατάφερε να πάρει αέρα έξι πόντων (5-11) μετά από τέσσερα λεπτά αγώνα, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης με επί μέρους 11-4 προσπέρασε στο σκορ μετά από τρία περίπου λεπτά (16-15). Οι Ιταλοί επέστρεψαν στις καλές άμυνες,             βρήκαν ρυθμό επιθετικά και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +6 (19-25). 

Οι γηπεδούχοι μέσω του Γιουλ προσπαθούσαν να μην επιτρέψουν στην Αρμάνι να ξεφύγει περισσότερο στο σκορ. Το σύνολο του Μεσίνα αν και βρέθηκε στο +9 (30-39) τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου δεν μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Οι τρεις βολές του Σιλντς σε αυτά τα 183 δευτερόλεπτα ήταν ο μοναδικός επιθετικός απολογισμός των Ιταλών, σε αντίθεση με τους παίκτες της «Βασίλισσας», οι οποίοι πέτυχαν 12 με τους τρεις τελευταίους στην εκπνοή χάρη στο τρίποντο του Γιουλ (42-42). 

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε σε αυτόν τον ρυθμό και στο τρίτο δεκάλεπτο, έχοντας ως πρωταγωνιστές στα πρώτα λεπτά τους Καμπάτσο και Ταβάρες. Το 47-47 έγινε 57-51 με επί μέρους 10-4 και κάπως έτσι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης πήρε το πάνω χέρι στο παιχνίδι και το διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Αργεντινός τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ (12π. και 10 ασίστ) παίζοντας σημαντικό ρόλο στην επιβλητική νίκη των Ισπανών με 88-71. 

Τα στατιστικά του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επική ανατροπή από το -18 η Φενέρμπαχτσε με σούπερ Καλάθη - "Φλέρταρε" με τριπλ νταμπλ! (Highlights)