Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Για αυτό το πανηγύρισε παραπάνω με Παρτιζάν ο Μπαρτζώκας - Ο καλύτερος Μιλουτίνοφ που έχει δει"
Μπάσκετ
| 2023-10-20 16:58:00

"Για αυτό το πανηγύρισε παραπάνω με Παρτιζάν ο Μπαρτζώκας - Ο καλύτερος Μιλουτίνοφ που έχoυμε δει"

του Γιώργου Κτενά

"Για το αν θα γίνει μεταγραφή, θα ξέρουμε σε 4 εβδομάδες"! Οι Πειραιώτες πήραν μία σπουδαία νίκη κόντρα στους Σέρβους, την οποία είχαν λόγους να πανηγυρίσουν έντονα. Ποιοι ξεχώρισαν και το μεγάλο πρόβλημα...

To παιχνίδι τού Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, που οι Πειραιώτες κέρδισαν στην παράταση σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, σχολίασε μέσω του sportdog ο Παναγιώτης Ραμαντάνης, δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων.

Η εμφάνιση των παικτών, η παρουσία τού Γιώργου Μπαρτζώκα και η ενίσχυση του ρόστερ που θα γίνει μετά από 3-4 εβδομάδες, μόνο αν κριθεί αναγκαίο τότε από τον προπονητή. Διαβάστε τις απαντήσεις.

"Στον Ολυμπιακό, για να το πιάσω από το τέλος, υπήρχε άγχος από τον κόσμο στην παράταση γιατί είναι ταλαιπωρημένη ομάδα με κούραση. Παρόλα αυτά έδειξε ψυχική δύναμη και ηρεμία στο παιχνίδι του. Για αυτό κατάφερε να νικήσει στον έξτρα χρόνο χωρίς πρόβλημα. Βοήθησε η επιστροφή του Γκος, έδωσε πολλές βοήθειες στα γκαρντ. Ο Γουόκαπ, που ήταν σκασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είχε βοήθειες. Το καλύτερο παιχνίδι με διαφορά από τον Μιλουτίνοφ, από όταν επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Αλλά και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και είχε καλές άμυνες", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την παρουσία του Μπαρτζώκα: "Ο κόουτς είναι εκδηλωτικός πάντα, στην προκειμένη περίπτωση ήταν λίγο περισσότερο. Δεν έχει δουλέψει σωστά με την ομάδα λόγω τραυματισμών και Εθνικών. Ακόμα και αυτή την εβδομάδα είπε ότι δεν μπόρεσε να κάνει προπονήσεις, άρα θεωρώ ότι πήρε δύσκολο ματς και αυτό είναι δικαίωση για να δουλέψει τώρα κανονικά. Για αυτό το πανηγύρισε και λίγο παραπάνω με την Παρτιζάν".

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό;

"Έλειπαν ο Μπραζντέικις και Σίκμα. Αν φύγει το κομμάτι των τραυματισμών θα δούμε διαφορετικό game play από την ομάδα. Και είναι άξιο αναφοράς ότι σχεδόν έγινε πάλι sold out, παρότι είναι ζόρικη η αρχή για την ομάδα".

Ξεχώρισες κάποιον για την απόδοσή του;

"Αν έπρεπε με το ζόρι να επιλέξω, είναι η τριάδα Λαρεντζάκη, Γκος και Μιλουτίνοφ, αλλά θεωρώ ότι MVP ήταν ο Μιλουτίνοφ. Στην παράταση έδειξε ψυχραιμία και έκανε τρομερό ματς ο Λαρεντάζακης".

Πώς βλέπεις τον Μπραντζέικις;

"Το μόνο που μπορώ να "εγγυηθώ" είναι ότι εξαιρετικός αμυντικά και μπορεί να βρει πόντους για να βοηθήσει. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν πήρε έναν μεγάλο σκόρερ, θα επικεντρωθεί αμυντικά περισσότερο. Για αυτό τον πήρε, όπως και τον Σίκμα".

Για τον Σίκμα ποια είναι η άποψή σου;

"Δεν θέλω, όχι μόνο τον Σίκαμ αλλά για κάθε αθλητή, να κρίνω έναν παίκτη από έναν μήνα παρουσίας που στα περισσότερα ματς δεν έχει παίξει ή έχει παίξει με προπονήσεις που γίνονται χωρίς παίκτες λόγω τραυματισμών. ".

Οπότε δεν βλέπεις στη συνέχεια να υπάρχει ενίσχυση;

"Ρεπορταζιακά δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για κάποιον παίκτη. Νομίζω ότι αν πάει για μεταγραφή θα το μάθουμε σε 3-4 εβδομάδες. Κι αυτό μόνο αν είναι υγιής ο Ολυμπιακός, αν δηλαδή έχει δουλέψει καλά με τη ομάδα του ο Μπαρτζώκας". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φάση που "φωνάζει" η Παρτιζάν στο ΣΕΦ - Πήρε θέση κατά Ολυμπιακού ο Μάικ Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags