Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Θα τους γλεντήσει όλους ο Αταμάν - Μέχρι το... πάτωμα του Μήτογλου" - Αποκάλυψη για το ρόστερ!
Μπάσκετ
| 2023-10-22 00:25:00

"Θα τους γλεντήσει όλους ο Αταμάν - Μέχρι το... πάτωμα του Μήτογλου - Λείπει ο Παπαγιάννης" - Αποκάλυψη για το ρόστερ!

Sportdog Team

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα του Τριφυλλιού, στηρίζοντας τον Αταμάν και βγάζοντας... ειδήσεις για μεταγραφές. Τι είπε για Μήτογλου, Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Απαντήσεις για όλους και για όλα έδωσε μέσω live που έκανε στο instagram ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μία ημέρα μετά την ήττα του Τριφυλλιού στην παράταση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (81-86) στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων τόνισε αρχικά ότι η ομάδα είναι πολύ άτυχη φέτος και πως προχθες (20/10) αδικήθηκε ξεκάθαρα από την διαιτησία, ενώ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του προς τον Εργκίν Αταμάν, υπογραμμίζοντας ότι όποιος βάζει τον Τούρκο κόουτς σε οποιαδήποτε πρόταση είναι... στημένος.

Παράλληλα, αποθέωσε τον Ντίνο Μήτογλου για την εντυπωσιακή εμφάνιση στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, αναφέρθηκε και πάλι στον Γιώργο Παπαγιάννη και στην αποχώρησή του για τη Φενέρμπαχτσε, ενώ εξήρε και την παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται στο μεταγραφικό κομμάτι, για να ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα, ενώ έκλεισε... ραντεβού για τον Μάιο και το Final Four!

Αναλυτικά όσα είπε στο instagram Live:

«Ότι πρέπει να γίνει … θα γίνει. μακάρι τα πράγματα να ήταν πιο εύκολα . αντί για 1-3… 3-1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλος θα μας βρει χαρούμενους.

Κανένας δεν είναι ξενερωμένος. Ήμαστε άτυχοι. Δεν πειράζει. Βλέπουμε τι χρειάζεται…

Χτες μας σφάξανε χωρίς σάλιο και ο κόσμος ήταν άψογος.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα τους καταπιεί όλους. Θυμήσου την ώρα και τη στιγμή. Το μόνο που λείπει φέτος, είναι ο Παπαγιάννης. Όλη μου τη ζωή έφαγα να του λέω βάρα από το τρίποντο. Και σηκώθηκε και έφυγε με όλα τα επακόλουθα…

Θέλουμε λίγη τύχη ρε π@#$%! μου. Δύο σουτ, δύο σφυρίγματα. Τον Αταμάν θα το στηρίξω όσο δεν πάει μέχρι τέλους. Θα τους γλεντήσει όλους όλους όλους!

Όποιος βάζει Αταμάν σε οποιαδήποτε πρόταση, μόνο στημένος είναι. Είναι πολύ μπροστά από την εποχή του ο Αταμάν. Δεν φαντάζεται το μυαλό σου τι ξέρει (σ.σ απευθυνόμενος σε σχολιαστή).

Ο Μήτογλου είναι και παικταράς και απίστευτος άνθρωπος και κουβαλάει και κάτι αρχ… μέχρι το πάτωμα!»

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποστ-"φωτιά" από Γιαννακόπουλο: "Ακόμα στο παρασκήνιο ο..." - ΦΩΤΟ με "καρφάρα" για διαιτησία από Κοντό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags