Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Μάικ Τζέιμς θα θυμάται για καιρό την αναμέτρηση της Μονακό με την Μακάμπι αφού κατά τη διάρκειά της ξεπέρασε τους 4.000 πόντους (έγινε ο 4ος που τα κατάφερε στη Euroleague) και στρέφει το βλέμμα του πιο ψηλά σε έναν αγώνα που κατά τα άλλα θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα για τους Ισραηλινούς που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σε άλλο γήπεδο.

Με πατημένο γκάζι εξ αρχής

Με τον Τζέιμς να ηγείται, τον Μπράουν να παίζει εξαιρετικές άμυνες, τους Οκόμπο, Ντιαλό να δίνουν λύσεις η Μονακό έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +14 με 52-38, με τον Κάτας να διαμαρτύρεται σε κάθε time-out για την έλλειψη αμυντικής διάθεσης, με τον Λορέντζο Μπράουν να μένει αρκετά χαμηλά και μοναδικό παράγοντα τον Κλίβελαντ.

Διαδικαστικό το δεύτερο ημίχρονο

Με επιμέρους σκορ 33-19 στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι κατέστησαν σε διαδικαστική την τελευταία περίοδο με τον Ομπράντοβιτς να αποσύρει τον Τζέιμς στα 13 τελευταία λεπτά αφού η δουλειά είχε γίνει. Χάρη σε αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-2 ενώ η Μακάμπι (έχει παιχνίδι λιγότερο εκείνο με το Μιλάνο) είναι στο 2-2. Ο Τζέιμς σε λιγότερο από 22 λεπτά είχε 24 πόντους, 5 ασίστ, 30 στην αξιολόγηση.